NIVEA SUN Anti Spot Luminous crème voor je gezicht

NIVEA SUN Face Luminous Anti-Spot

In deze NIVEA SUN face Luminous zonnecrème review lees je wat ik vind van deze nieuwe zonnebrandcrème van Nivea voor je gezicht. Is ‘ie de moeite waard? En hoe zit het met de zonnefilters?

NIVEA SUN face Luminous zonnecrème review

NIVEA SUN Face Luminous Anti-Spot is speciaal ontworpen voor je gezicht en heeft een SPF 50. Naast dat hij je huid beschermt tegen de Uv-stralen belooft ‘ie ook door de zon veroorzaakte vlekken te voorkomen én te verminderen, dankzij het gepatenteerde ingrediënt dat NIVEA Luminous630 noemt. Voor deze verpakking met 40 ml product betaal je ongeveer €23,99 maar bij de grote drogisterij ketens is ‘ie vrijwel altijd in de aanbieding.

NIVEA SUN face Luminous zonnecrème review

Wat mij het allereerst opviel toen ik de NIVEA SUN face Luminous zonnecrème opende was de fijne lichte structuur en de frisse geur. Perfect voor de huid op je gezicht! Deze zonnebrandcrème is absoluut niet vet en zorgt voor een verfrissend effect. Ik vind ‘m echt heel erg fijn smeren.

zonnebrandcreme voor gezicht van NIVEA

Ingrediënten

Die fijne geur betekent natuurlijk wel dat de NIVEA SUN Face Luminous Anti-Spot parfum bevat. Als ik de ingrediëntenlijst bekijk spot ik dit ingrediënt gelukkig wel he-le-maal onderaan de ingrediëntenlijst. De zonnefilters die Nivea heeft gebruikt zijn Homosalate, Avobenzone, Octisalate, Tinosorb S en Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid.

Verder spot ik alcohol denat (jammer!), siliconen, casavemeel, vet alcohol, glycerine, hyaluronzuur en vitamine E. En vergeet natuurlijk niet dat bijzondere ‘Luminous630’. Een speciaal ingrediënt waar NIVEA 10 jaar onderzoek naar heeft gedaan. Dit ingrediënt helpt pigmentvlekken te verminderen en nieuwe te voorkomen.

NIVEA SUN Anti Spot Luminous crème

En deze zonnebrandcrème van NIVEA SUN fijn?

Absoluut! Het is een aanrader voor wie op zoek is naar een fijne basic zonnecrème voor het gezicht die absoluut niet vet is. Hij ruikt fris (er zit dus wel wat parfum en alcohol denat in), trekt snel in, laat geen witte waas achter en is dus licht van structuur. Ik kan ‘m elke dag gebruiken zonder last te krijgen van puistjes. Of ‘ie pigmentvlekken vermindert? Dat heb ik nog niet gemerkt. Als dat verandert laat ik je het uiteraard weten.

Wat ik heel fijn vind aan deze ingrediëntenlijst is dat ik de UV-filters Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene niet zie, die zijn erg slecht voor de oceaan. NIVEA heeft gekozen voor veel nieuwe zonnefilters die ik graag terugzie. Alleen de Homosalate zouden ze wat mij betreft nog mogen vervangen.

Heb jij de NIVEA SUN face Luminous zonnecrème al gespot?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 6 juni 2022 / 16:24

    Deze heb ik nog niet gespot. Ik heb een andere Nivea variant voor het gezicht thuis en ook nog een Rituals zonnecrème voor het gezicht dus ik kan voorlopig even vooruit . Ga deze wel in gedachten houden.