Fashion | De NOIR collectie van Hunkemöller

Fashion | De NOIR collectie van Hunkemöller

Heb jij de NOIR collectie van Hunkemöller al gespot? Vandaag show ik je mijn nieuwste NOIR aanwinst.

Tijd voor een nieuwe lingerie garderobe

Whut? Alweer een blogpost over lingerie? Ja haha! Ik ben namelijk super enthousiast over de NOIR collectie van Hunkemöller die ik twee weken geleden voor het eerst zag. Nadat ik mijn eerste nieuwe lingerie setje had gekocht kreeg ik de smaak te pakken. Ik vond dat mijn garderobe hoognodig op de schop moest en met de 3=2 actie besloot ik eens flink in te slaan. Hup, weg die voedingsbeha’s en hallo nieuwe modelletjes! Ik liet mij in de winkel adviseren, wat ik iedereen trouwens aanraad. Ik bleek compleet het verkeerde model te dragen en mijn nieuwe aanwinsten zitten zó veel comfortabeler en mooier!

Een nieuwe basic bh én één luxe setje, dat moest het worden. Toen ik na mijn bezoekje aan de winkel van Hunkemöller ook nog een exemplaar mocht uitzoeken om te showen op BeautyOpinie hoefde ik niet lang na te denken, ik bestelde Kiara uit de NOIR collectie. Mijn favoriet uit de collectie in mijn pasvorm. Draag jij liever een ander model? Kijk dan zeker even op de website, voor elk model zit er namelijk wel een exemplaar bij.
NOIR bh Hunkemoller

NOIR collectie

NOIR is de nieuwe lijn sexy lingerie van Hunkemöller. Dat betekent dat de prijzen ietsje hoger liggen maar in ruil daarvoor krijg je ook nét even wat luxere kwaliteit en designs. Zo kost de Kiara, een voorgevormde beugel bh, €42,99. Ik bestelde ‘m in het zwart met blauw maar hij is ook in het zwart verkrijgbaar.
NOIR Hunkemoller

Zwart en donker blauwe lingerie, met hier een daar romantisch kant en een subtiel steentje. Super mooi! Draagbaar, comfortabel en ook nog eens charmant, hier ben ik gek op!
NOIR

Wat is jouw stijl, ga je voor basic of kies je liever voor satijn en kant?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

15 Reacties

 1. 28 oktober 2017 / 06:52

  Wauw mooi setje. Ik ga meestal voor basic maar deze vind ik wel heel erg mooi

 2. 28 oktober 2017 / 08:19

  Heel erg mooi! Had het toevallig deze week al gezien.

 3. 28 oktober 2017 / 15:10

  Ah de Hunkemoller collecties zijn altijd zo mooi. Ik vind het altijd erg fijn dat ze zoveel keus hebben; genoeg basics maar ook ontzettend veel luxe en kant en strikjes;-)

 4. 29 oktober 2017 / 06:45

  Oeh ja, hier hou ik van. Het mag allemaal wel wat noir. Mooi setje, denk dat de kleur je prachtig zal staan!

 5. 29 oktober 2017 / 16:46

  Mooi lingerie setje! Ik wist dat ze een luxere serie hadden. Heb er vaak prachtige setjes gezien. Deze is heel sjiek, zonder ordinair over te komen!

 6. 29 oktober 2017 / 19:18

  Normaal ben ik echt van basic met een kleine rand van kant. Maar tegenwoordig vind ik zo een hele kanten ook wel mooi! Ik vind vooral deze kleur echt fantastisch!!! Dat donkere blauw is echt mega mooi, vooral voor de winter.

  Liefs!

 7. 30 oktober 2017 / 15:07

  Hele mooie bh is dit, heb zelf ook een noir met velvet! Ben er heel blij mee, denk dat dat mijn favoriet is! En de noir parfum is ook heeeerlijk

 8. 3 november 2017 / 17:53

  Prachtig! Ik droeg vroeger vaak dit soort setjes. Nu vaker basic.

 9. 3 november 2017 / 21:52

  Wauw wat een mooi setje..
  Ik besteed de laatste tijd te weinig aandacht aan mn lingerie haha, erg he dat je dat toch minder doet als je al een tijdje een vriend hebt.. zal binnenkort maar weer eens bij de Hunkemoller langs gaan 😉

 10. 16 november 2017 / 22:42

  Oh wat heb je een mooie beha uitgekozen! Heel stijlvol!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.