Nooit meer de verkeerde kleur foundation?

No7-HydraLuminous-Moisturising-Foundation-review

Begin november was ik bij Boots, waar ik een super handig apparaat spotte. Meetapparatuur die je precies vertelt welke kleur foundation matcht met jouw teint. Vandaag vertel ik je daarover én review ik direct mijn match en bijpassend serum waar ik erg enthousiast over ben.

Boots No7 foundation op maat

Als je mijn Instagramaccount volgt heb je misschien gezien dat ik in November een bezoekje bracht aan Boots in Utrecht. Daar kreeg ik een huidanalyse met een apparaat dat je precies vertelt welke kleur foundation matcht bij jouw teint. Ideaal, dat vind ik dus echt een ware uitvinding! Nooit meer de verkeerde kleur kopen.

Review | No7 HydraLuminous Moisturising Foundation

Mijn perfecte match vond ik in de No7 HydraLuminous Moisturising Foundation (€16,99) in de kleur cool vanilla. Deze foundation is naast mijn ideale kleur ook precies wat ik zoek in een foundation. Hij geeft een gezonde gloed met een natuurlijk resultaat. De foundation is verkrijgbaar in 6 kleuren. Dat is niet veel maar als je perfecte kleur ertussen zit, zoals bij mij, is het genoeg.

De foundation bevat onder andere meerdere soorten siliconen, glycerine, nano titaniumdioxide mica, magnesium sulfate, alcohol denat en twee soorten parabenen. Met de siliconen heb ik persoonlijk geen problemen maar ik spot wel ingrediënten die ik liever niet had gezien. Daarentegen zie ik wel weer vitamine E en C, druivenpitolie, moerbei en ginseng.

Review | No7 Hydraluminous Water Concentrate Gel

Onder deze foundation gebruik ik de No7 Hydraluminous Water Concentrate Gel (€17,99), uit dezelfde lijn. Misschien heb je deze vorige week al in mijn Boots BFF unboxing blogpost voorbij zien komen?

Ik gebruik dit concentrate nu iets meer dan een maand en vind hem erg fijn. Het is een lichte gel die super verfrissend aanvoelt. Je gebruikt hem voor je dag- of nachtverzorging voor instant hydratatie.

Het concentrate serum bestaat onder andere uit water, glycerine, hydrogenated castor oil, hyaluronzuur, panthenol, parfum, ginseng, en moerbei. Niets op aan te merken.

Koop jij wel eens de verkeerde kleur foundation? En zou zo’n test dan wat voor je zijn?

De producten uit deze blogpost heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen: