Love it! | Anna Nooshin make-up

Noosh Beauty Bisou set review


Als je mij volgt op Instagram heb je het misschien al gezien: ik ben helemaal hooked van Anna Nooshin make-up. Vandaag wil ik je daarom meer vertellen over het merk en laat ik je de allernieuwste Noosh Beauty Bisou set zien, inclusief make-up look.

Noosh Beauty review

Als een bekende Nederlander een cosmetica-lijn op de markt brengt ben ik meestal nogal sceptisch. Hoeveel influencers zijn er immers wel niet die hun eigen producten produceren en vervolgens gehyped en veel te hoog prijsd in de markt zetten? Ik stond dan ook niet direct te springen om de make-up van Anna Nooshin te kopen.

Maar, OH ik was wrong! Een tijdje geleden ontdekte ik Noosh Beauty en inmiddels gebruik ik deze producten elke dag. Het cosmeticamerk van Anna Nooshin is vegan, 100% dierproefvrij en ontwikkeld in Italië met aandacht voor duurzaamheid en met ingrediënten die voedend zijn voor de huid, maar niet inleveren op kwaliteit en pigmentatie. De producten zijn inclusief, gemakkelijk in gebruik en betaalbaar.

Anna Nooshin make-up

Noosh Beauty Bisou set review

Noosh Beauty heeft het afgelopen jaar meerdere collecties uitgebracht waarvan Bisou set de laatste is. Een mooie vormgegeven box met daarin meerdere producten. Die kun je trouwens los van elkaar kopen, in de webshop van Noosh Beauty en sinds kort ook bij Douglas. Wat er allemaal in zit?

 • Me Time face mask 15ml – per 3 stuks €18,00
 • Magic Luminizer highlighter 30ml – €35,00
 • XOXO eye palette – €24,00
 • Diamond Kissed lipgloss – 18,00
 • De complete Noosh Beauty Bisou set kost €49.95
Bisou set Anna Nooshin

Me time face mask

Het Me time face mask bevat 15ml inhoud waar je ongeveer twee tot drie keer mee kunt doen. De verpakking is erg handig en het masker brengt fijn aan. Een mooie toevoeging aan de collectie, want een mooie make-up look begint natuurlijk met een stralende basis. Dit crème-achtige masker bevat glycerine, amandel- en avocado-olie, sheaboter, hyaluronzuur en vitamine E. Je brengt hem in de avond aan, laat het als nachtmasker intrekken en de volgende dag sta je op met een glow.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Me-time-face-mask-noosh-beauty-1440x960.jpg

Magic Liminizer highlighter

Voor nog meer glow bevat de set de Magic Liminizer highlighter. Deze bronzen highlighter is echt méga gepigmenteerd en bevat ook nog eens lekker veel verzorgende ingredienten. Voor mij bleke huid is ‘ie momenteel wat te heftig, daarom gebruik ik hem regelmatig als oogschaduw of meng ik ‘m met een beetje dagcrème. Voor de naturel glow.

Noosh beauty Magic Liminizer highlighter review
Magic Liminizer highlighter noosh beauty review

XOXO oogschaduwpalette

Mijn favoriete producten van Noosh Beauty zijn toch wel de oogschaduwpalettes, en dit XOXO oogschaduwpalette is ook zo’n favorietje. Deze kleuren staan echt waanzinnig bij mijn groene ogen en je maakt erg in no time een party look mee. De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en brengen fijn aan. Doordat de oogschaduws mimosa olie, zonnebloem olie en jojoba wax bevatten zijn ze boterzacht en niet poederig.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Noosh-XOXO-oogschaduwpalette-review-1440x960.jpg
swatches Noosh Beauty Bisou set

Diamond Kissed lipgloss

Tot slot bevat de de Noosh Beauty Bisou set ook een doorzichtige lipgloss met holografische glitters. Daardoor lijken je lippen nét even een tikje voller. Een mooie basic gloss die je voor een transparante look kunt gebruiken maar die ook heel fijn is in combinatie met een lipstick.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Diamond-Kissed-lipgloss-1440x960.jpg
Alle producten uit de Noosh Beauty Bisou set gecombineerd met het Noosh Face the Day Palette

Welk item uit de Noosh Beauty Bisou set spreekt jou het meest aan? Mochten jullie meer make-up van Noosh Beauty willen zien, laat het hieronder dan zeker even weten. Ik heb namelijk nog een aantal andere producten die fan-tas-tisch zijn en die ik met veel liefde gebruik.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 1 maart 2022 / 08:00

  Het palette ziet er super mooi uit en ik ben benieuwd naar het masker, maar zou dan de volledige INCI lijst moeten bekijken om te beoordelen of het geschikt is voor mijn huid.

 2. 1 maart 2022 / 09:12

  Oh, kende ik helemaal niet maar nu ben ik zo benieuwd geworden. Die oogschaduw ziet er supermooi uit!! Benieuwd naar de collectie, dus laat maar komen die andere reviews! 😉

 3. 6 maart 2022 / 18:06

  Ik vind ze er allemaal prachtig uitzien en ze staan je ook echt goed! Ik denk dat ik zelf zou gaan voor de highlighter