NOOSH pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands

anna nooshin pop-up store

Sinds deze week heeft Anna Nooshin haar eerste NOOSH pop-up store in Westfield Mall Netherlands in Leidschendam geopend. Hier kun je de komende twee weken terecht voor een eerste kennismaking met haar beautymerk. Ga jij een kijkje nemen?

NOOSH: het beautymerk van Anna Nooshin

Misschien ken je het make-up merk van de populaire Anna wel: NOOSH. Ze lanceerde haar eigen beautymerk in april vorig jaar en dat was een groot succes. Mij verbaast dat niets. Het merk is speciaal ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt maar geen zin of tijd heeft om ’s morgens uren voor de spiegel te staan. Bij Noosh vind je producten die de natuurlijke schoonheid accentueren. Een filosofie die mij erg aanspreekt.

Anna Nooshin makeup

Natuurlijk, duurzaam en voor iedereen

“Iedereen is mooi van zichzelf”, aldus Anna. “Maar ik miste nog een beautylijn met producten die natuurlijk, duurzaam, inclusief, betaalbaar en daarnaast gemakkelijk in gebruik zijn, een aanvulling op je standaard beauty favorieten. Producten die nét even die extra glow geven aan je natuurlijke schoonheid.”

Van lipgloss tot oogschaduw en primer tot fixing spray: alle Noosh beauty producten worden in Italië ontwikkeld met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid. Noosh is 100% dierproefvrij met grote aandacht voor vegan producten. En naast dat je die make-up producten online kunt kopen, kun je nu dus ook terecht bij de pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands.

Noosh

NOOSH review?

Hier kun je de komende twee weken nog terecht om de producten zelf uit te proberen of voor een beauty touch-up of advies van getrainde Noosh visagisten. Ben je benieuwd naar mijn mening over de producten van NOOSH? Houd dan deze site én mijn Instagram in de gaten want daar vertel ik je er binnenkort meer over.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 21 januari 2022 / 07:54

    Ohhh wat leuk! Daar zou ik graag eens heen willen, alleen gaat dat er niet van komen de komende weken helaas. Wel een leuk concept om zo laagdrempelig kennis te maken met een vrij nieuw merk.

  2. 23 januari 2022 / 11:06

    Ziet er tof uit! Ben benieuwd. Vind Westfield Mall een heel mooi winkelcentrum. Jammer genoeg is het een stuk rijden vanaf hier. Ze hadden er ook een Pink Gellac store, maar zo druk dat ik niet eens naar binnen ben geweest.