New! De rijke variant van het klassieke Nuxe huile prodigieuse

New! De rijke variant van het klassieke Nuxe huile prodigieuse

Nuxe huile prodigieuse riche. Waar beginnen we het nieuwe jaar mee? Nieuwe producten natuurlijk! Ik laat je de nieuwste aanwinst uit de Nuxe familie zien.

Nuxe Paris

Nuxe huile prodigieuse is een super populaire huidolie bomvol verzorgende ingrediënten en mag je volgens mij met recht een cult product noemen. Het merk is dierproefvrij en staat naast haar mooie ingrediënten ook bekend om haar heerlijke geuren. Ik heb al meerdere malen proefjes van deze klassieker gebruikt maar deze keer ontving ik van Viata een grote fles. En niet zomaar één, dit is de nieuwste telg in de Nuxe familie. Er is nu een speciale uitvoering die extra voedend is.
Nuxe riche olie

 

Nuxe huile prodigieuse riche

Ik vind de verpakking van de Nuxe huile prodigieuse riche zó mooi! Die flacon, dat is toch één en al luxe? Hij staat super mooi in mijn badkamer en ik vind het bijna zonde om hem te gebruiken. Hij is van glas, voelt lekker zwaar aan en voor deze verpakking van 100 ml betaal je €33,50 bij Viata. Dat iets duurder dan de ‘standaard’ variant maar alsnog vind ik het een prima prijs voor zo’n mooi en voedend product.
review Nuxe Huile Prodigieuse

Een subtiele spraydop is precies zoals ik het graag zie. Het werkt hygiënisch en is zuinig in gebruik. Alhoewel, zuinig? De geur van dit product is zo fantastisch dat ik standaard te veel spray hihi. De olie kun je gebruiken voor zowel je gezicht, lichaam én haar. Ik gebruik hem het liefst op mijn lichaam omdat de geur van de olie behoorlijk aanwezig is. Dat is helemaal niet erg hoor, integendeel juist! De geur is verrukkelijk! Zacht, zoet en poederig en sterk dus. Ik betrap mezelf erop dat ik gedurende de dag regelmatig even aan mijn armen snuffel. Yum! Alleen op mijn gezicht vind ik de hoeveelheid parfum net te veel.

Nuxe droge olie extra rijk

Die fijne geur betekent dus dat er een relatief grote hoeveelheid parfum in dit product zit. Verder zie je in de ingrediëntenlijst vooral lekker veel verzorgende ingrediënten. De Nuxe huile prodigieuse riche bevat 100% plantaardige oliën zoals borage en tsubaki olie, amandelolie, hazelnootolie, amandelolie en macademieolie. Deze variant bevat 30% meer macadamia olie dan haar oudere zusje wat gelijk de reden is dat  deze geschikt is voor de droge huid.  De olie laat geen vette laag achter maar wel een subtiele glans.

nuxe olie droge huid

BeautyOpinie

Wat een heerlijk luxe product om het jaar mee te beginnen zeg! Op de vraag of ik enthousiast ben over dit product hoef ik dan denk ik ook geen antwoord meer te geven toch? Het is een heerlijk voedende olie die mijn huid super zacht maakt. Mét een fantastische zoete geur dan. De klassieke Nuxe huile prodigieuse maar dan met een beetje extra’s. Ik ben fan en vind dit een aanrader!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. VWillemse
  5 januari 2018 / 05:32

  Liefde voor NUXE , ik ben echt gek op hun producten.
  De eau de parfum draag ik bijna dagelijks en ruikt hetzelfde als deze olie, zo lekker!
  Eigenlijk hou ik van alles van Nuxe, ook de gezichts verzorgings lijnen , lip balsems en handcreme’s zijn super fijn.
  Maar hun droge olie is wel een echte klassieker.
  Fijn dat er nu ook een voedendere variant van is.

 2. bychristiana
  5 januari 2018 / 07:20

  Wat tof dat Nuxe nu met een vernieuwde variant komt. En ik vond de ‘oude’ al zo super voedend. En die geur, oh, die géur!

 3. 5 januari 2018 / 08:14

  Ohhhhh Wow! Lijkt me zooo fijn! Nuxe is echt heerlijk!

 4. 5 januari 2018 / 09:11

  Klinkt heerlijk, vooral in de winter ben ik gek op dit soort rijke oliën ♥

 5. 5 januari 2018 / 12:11

  Oh ja, de Nuxe olie is hier ook favoriet. Vorig jaar scoorde ik in Frankrijk een ‘proefsetje’ met allemaal mini’s uit de serie. Heerlijk! Ik vind de geur ook hemels. Zo’n pompflacon lijkt me ontzettend handig, ik giet nu standaard teveel uit het flesje, zonde!

 6. 5 januari 2018 / 16:03

  Lekker is dit ik ben nog met een fles bezig en heb er al diverse opgemaakt. Zalig spul.

 7. 5 januari 2018 / 17:17

  Ooooooh,… ik ben zo benieuwd! Lijkt me dus echt heerlijk!

 8. 6 januari 2018 / 07:20

  Wat een leuk merk, heb hier nog nooit van gehoord eerlijk gezegd! Het ziet er prachtig ui!