NYX professional make-up store en mega review!

NYX Professional Make-up store

De allereerste NYX professional make-up store in Amsterdam is geopend! Ben jij er al geweest? Of ga je binnenkort een kijkje in de winkel nemen? Ik laat je vandaag lekker veel NYX producten zien zodat je vast wat inspiratie op kunt doen.

NYX Professional Make-up store

NYX is een merk dat bestaat sinds 1999 en de beste kwaliteit cosmetica wil verkopen tegen aantrekkelijke prijzen.Tot nu toe kon je NYX alleen bij Douglas kopen maar sinds gisteren is er ook een NYX professional make-up store geopend in de Kalverstraat. Helaas kon ik niet bij de opening zijn maar ik ontving van NYX vast een aantal producten om uit te proberen.

NYX stapelreview

Studio Perfect primer
De studio perfect primer van NYX is verkrijgbaar in drie varianten: clear, green en lavender. Ik ontving green waarmee je rode plekjes kunt verbergen. Het is een primer op basis van siliconen waardoor je huid gelijk mega zacht aanvoelt. Rode plekjes in mijn gezicht vallen inderdaad minder op en ik heb het gevoel dat mijn foundation er egaler uitziet. Ik vind ‘m fijn!
Studio Perfect primer

High Definition blush
De High Definition blush ontving ik in de kleur electro. Wat een prachtige kleur en wat is ‘ie goed gepigmenteerd. Ik vind het alleen jammer dat er glitters in de blush zijn verwerkt. Persoonlijk vind ik dit niet zo mooi maar als je de blush aanbrengt op je gezicht vallen ze (gelukkig) nauwelijks op.
High Definition blush

Hot singles oogschaduw
Nee helaas, deze hot singles zijn geen knappe mannen maar wel prachtige mono oogschaduws. Ik ontving de kleuren met de originele namen Burlesque en Lace Dentelle. Burlesque is een prachtige paarse kleur met shimmer en Lace Dentelle is een mooie matte. De pigmentatie is goed en de kleuren zijn heel goed met elkaar te combineren.
img_5952

Soft Matte Lip Cream
Misschien heb je de Soft Matte Lip Creams wel eerder gezien? Ze zijn namelijk super populair! Amsterdam is een prachtige klassieke rode kleur, Budapest is een meer trendy paarse kleur. De lipcreams zijn heel zacht en voelen prettig aan op mijn lippen. Ik vind ze alleen wel lastig aan te brengen, vooral Budapest dekt niet helemaal in één laagje.
Soft Matte Lip Cream

Matte lipstick
Naast de lip creams heeft NYX ook matte lipsticks in haar assortiment. Ik ontving de kleur Shocking Pink Rose intense. Een naam die perfect gekozen is. Shocking is deze lipstick namelijk absoluut. Wat een pigmentatie, wauw! Hij brengt ook nog eens makkelijk aan, dekt goed en zit als een huis. Ik ben fan!
img_5993
img_5992

Lingerie Eye tint
Tot slot wil ik je de lingerie eye tints laten zien, gewichtsloze eye tints met een metallic finish. Het zijn allebei fijne producten die goed dekken, je inderdaad niet voelt en wederom mooi gepigmenteerd zijn. Mijn favoriet is bronze mirage, fame & fortune is een zilver kleur die ik persoonlijk niet snel zou dragen. Al hoewel… misschien met de feestdagen?
img_5997

Natuurlijk nog een look met mijn favoriete producten: de studio perfect primer, high definition blush, beide hot single oogschaduws en de soft matte lip cream in de kleur Budapest. Let trouwens niet op de wazige foto, helaas is mijn camera nog steeds niet gemaakt en ook de camera van mijn telefoon had ineens kuren 🙁
img_6486

Gebruik jij wel eens make-up van NYX? En ga jij nog een kijkje nemen in de NYX professional make-up store of bestel je de producten liever online of bij Douglas?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. 11 november 2016 / 06:09

  Mooie producten, ik ben erg benieuwd naar de nieuwe winkel. Als ik in de buurt ben, ga ik er absoluut even langs. De lip Cream staat je prachtig!

 2. 11 november 2016 / 06:26

  Ik vind NYX echt heel fijn! Soft matt lip cream zijn mijn ultime favoriet!

 3. Michelle
  11 november 2016 / 10:48

  Jammer dat we er inderdaad niet heen konden, wil er zeker een keer heen om een aantal producten in te slaan. Ik ben ook razend benieuwd naar de wenkbrauwgel! En de kleuren op je gezicht zijn prachtig, die lippenstiftkleur kan je ook enorm goed hebben zeg….

  • Natascha
   Auteur
   11 november 2016 / 18:39

   Ik vind het ook super jammer Michelle! Hopelijk hebben we snel een herkansing 🙂

 4. Sara
  11 november 2016 / 11:42

  Moest de winkel in mijn buurt zijn zou ik er zeker eens langsgaan! 😉 Ik denk dat ik sowieso in de toekomst eens ga bestellen bij Douglas, want ik ben al zo lang benieuwd naar hun producten. De lip cream en groene primer lijken me interessant!

  • Natascha
   Auteur
   11 november 2016 / 18:38

   Die kan ik je zeker aanraden! En inderdaad, online bestellen is helemaal makkelijk 😉

 5. 11 november 2016 / 12:56

  Ik wil graag meer van NYX proberen. Als ik binnenkort in de buurt van de hoofdstad ben ga ik zeker even in de NYX store snuffelen. De lipsticks zien er zo mooi uit! En jouw look ook, ook met wazige foto 😉

 6. 11 november 2016 / 15:48

  Leuke producten allemaal. Ik ga liever eens in de winkel langs. In België is er ook eentje maar de laatste keer dat ik er kwam waren alle producten die ik wou niet in voorraad. Ook niet echt leuk natuurlijk.

  • Natascha
   Auteur
   11 november 2016 / 18:29

   Ik ga ook altijd het liefst in de winkel kijken hoor, ik vind het veel te leuk om alles zelf uit te proberen en te swatchen 🙂 Jammer dat ze daar niet de producten hadden die jij graag wilde, kwamen ze wel weer op voorraad?

 7. Babs
  11 november 2016 / 16:03

  Mooie producten, mooie look. Gek genoeg vind ik de lingerie eye tints heel mooi, ik zou ze zelf niet dragen maar lijken mij wel heel bijzonder. Ik heb een wenkbrauwpotlood van NYX.

  • Natascha
   Auteur
   11 november 2016 / 18:27

   Vind je het wenkbrauwpotlood fijn Babs? De lingerie eye tints zijn ook wel mooi hoor, bijzonder zijn ze zeker.

 8. 11 november 2016 / 17:06

  Ik ga denk ik even in Duitsland kijken als ik daar binnenkort ben. Ik heb volgens mij nog niets van dit merk dus wordt wel tijd hahaha *goed excuus*

  • Natascha
   Auteur
   11 november 2016 / 18:26

   haha dat is altijd een goed excuus Annette 😉

 9. 11 november 2016 / 21:03

  Wauw, erg mooie producten. De lipstick knalt van m’n scherm ♥

 10. 17 november 2016 / 12:43

  Er zitten best veel hele mooie producten tussen. Ik vind NYX echt een leuk merk ook al heb ik er nog niet echt veel van getest! Ik vind vooral de lipproducten er erg goed uitzien!

 11. 30 november 2016 / 17:06

  Mooie producten, de lipstick ziet er prachtig uit! x