Review | Ofra X Nikkie tutorials Glazed Donut

Nikkie tutorials Glazed Donut

Volgens mij kent elke beautyblog- of beautyvlog liefhebber Nikkietutorials wel. Toch? Dat kan haast niet anders! Ik laat je vandaar haar Ofra X Nikkie tutorials Glazed Donut zien want deze prachtige highlighter is WAUW!

Ofra X Nikkie tutorials

Nikkietutorials vind ik echt zo onwijs goed. In samenwerking met Ofra bracht zij meerdere make-up producten uit en sinds ik haar highlighters zag wist ik dat ik er één moest bemachtigen! In de Ofra X Nikkie tutorials collectie zitten in totaal drie highlighters die allemaal even geweldig van kleur zijn. Toen ik had besloten dat ik bij Boozyshop een exemplaar wilde scoren twijfelde ik alleen wel erg over de kleur. Make-up online scoren is namelijk niet helemaal mijn ding, ik wil het gewoon zelf swatchen, zien, voelen!
Ervaringen Nikkie tutorials Glazed Donut
Gelukkig heeft lieve Laura mij geholpen en wist ze me te overtuigen dat Glazen Donut mijn kleur was. Deze highlighter is perfect voor iedereen met een lichte huid. Hij is wit met een koude ondertoon en is geschikt voor iedereen met een lichte tot medium huidskleur en roze of neutrale ondertoon. Ei-gen-lijk heb ik stiekem een wat gele ondertoon in mijn huid maar koele highlighters staan mij vaak het mooist. Keuze gemaakt dus!
Ofra X Nikkie tutorials review

De pigmentatie van deze highlighter is bizar. Één veeg en je straalt tot aan Mars, Venus en weer terug.
Gllazen Donut Nikkietutorials
Ofra X Nikkie tutorials Glazed Donut swatches
Gelukkig laat Ofra X Nikkie tutorials Glazed Donut zich ook makkelijk blenden en is ‘ie daardoor prima draagbaar naar school of kantoor. Ik vind hem heel mooi als highlighter op mijn jukbeenderen maar draag ‘m ook graag in mijn ooghoeken. Hij geeft je direct een frisse oogopslag!
Ofra X Nikkie tutorials Glazed Donut

BeautyOpinie

Glazed Donut is niet goedkoop, want deze verpakking van 10 gram kost €29,95. En toch vind ik ‘m elke cent waard! Deze highlighter is inmiddels één van mijn favorieten en ik draag hem veel. Het is een prachtige, koele highlighter voor de lichte huidjes onder ons. Ik ben fan!

Had jij al iets gespot uit de Ofra X Nikkie tutorials collectie?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 9 november 2017 / 05:16

  Ooooh, wat is ‘ie mooi! Ik dacht eerst dat hij way too much zou zijn, maar dat is helemaal niet zo. Staat je prachtig!

 2. 9 november 2017 / 07:44

  Mooi hoor!! Lekker subtiel ook. De kleur is mij zelf wat te licht. Meestal ga ik voor een kleur met iets meer warmte erin.

 3. 9 november 2017 / 07:46

  Zo’n mooie highlighter dit!! Ben ook blij dat de kleur goed is voor je! Lief dat je me noemt!! Voor die prijs is ie gelukkig wel heel zuinig in gebruik. En gelukkig met korting gescoord haha.

 4. bychristiana
  9 november 2017 / 08:35

  Poeh, wat is ‘ie mooi zeg! Toen ik hem zo in de verpakking zag, had ik gedacht dat hij heel heftig zou zijn en nou ja, eigenlijk is ‘ie dat ook, maar dan heftig mooi haha;-) Goede keus!

 5. 9 november 2017 / 08:37

  Wat een prachtige shimmer! Ik heb nog nooit iets van Ofra geprobeerd dus ik ben onwijs benieuwd.

 6. 9 november 2017 / 08:50

  Wow, wat een pigment, heel mooi! Vind ook de verpakking er mooi uit zien.

 7. 9 november 2017 / 10:33

  De highlighter ziet er mooi uit! Voor mij is het wat te licht, maar voor de lichte huidjes zal hij vast prima zijn!

 8. 9 november 2017 / 12:26

  Jaaaaaaaah,… ook ik druppel uit mijn mondhoekjes! Wat een prachtige highlighter! Ik kom elke dag langs het huis van haar moeder en hoop dat ik haar eens zie… natuurlijk op de rem voor een handtekening!

 9. 10 november 2017 / 10:56

  Ik hou echt van Nikkietutorials. Wat een mooie highlighter! Ik wil er ook graag een, maar de prijs houd mij wel een beetje tegen.

 10. 12 november 2017 / 14:21

  Ziet er goed uit! Toch zou ik zelf voor een warme highlighter kiezen.