Review | Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner

Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner review

Olaplex is zó ontzettend populair onder mensen die hun haar blonderen dat ik me heb voorgenomen ELK product van het merk te proberen. Zo kocht ik een tijdje geleden Olaplex nummer 6, de leave-in styling crème. Wat ik ervan vind lees je in deze Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner review.

Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner review

De Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème is een herstellende stylingcreme die belooft pluizend haar te doen verdwijnen, je haar te hydrateren en ook nog eens een beschermend laagje om je haar legt. Het product zit in een flacon met 100ml en kost €29,95. Niet goedkoop maar je hebt maar een klein beetje per behandeling nodig waardoor ik verwacht hier echt heel lang mee te kunnen doen.

review Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner

Als ik de ingredientenlijst van de Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner bekijk valt mijn oog op vet alcohol, siliconen en meerdere verzachtende ingrediënten en verzorgende oliën zoals kokosnootolie. Blij ben ik ook met de proteïne die erin zit en natuurlijk bevat deze crème het unieke Olaplex molecuul dat je haar herstelt, beschermt en versterkt. Opvallend vind ik ook dat er vrij veel parfum in zit, terwijl je amper een geur ruikt.

Ervaringen olaplex nummer 6

De structuur van Olaplex nummer 6 is vrij dik. Het is een lobbige crème waardoor je snel geneigd bent te veel te gebruiken. Iets wat je absoluut niet moet doen! Ik gebruik deze leave-in nu een maand of vier en in het begin moest ik behoorlijk experimenteren met de juiste dosering. Je hebt maar een iniemienie beetje nodig.

Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner ervaringen

Mijn ervaringen met Olaplex nummer 6

Als je mijn eerdere reviews van Olaplex hebt gelezen (bijvoorbeeld de Olaplex nummer 0 review en de Olaplex nummer 3 review) dan weet je dat ik niet altijd even enthousiast ben over dit populaire merk. Niet dat ik de producten niet fijn vind hoor, het zit ‘m vooral in de prijs/kwaliteit verhouding. En ook bij de Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner was het even zoeken.

De juiste hoeveelheid en de juiste styling hadden namelijk invloed op het resultaat. Je hebt écht maar een klein beetje nodig en het werkt voor mij het best als ik het alleen aanbreng in de puntjes óp handdoek droog haar. Vervolgens fohn ik mijn haar en inderdaad: dan merk ik écht verschil! Mijn haar voelt véél sterker en zachter aan en pluist minder.

olaplex nummer 6 review

Heb jij ervaringen met Olaplex?

PS; Op Bol.com zijn nep Olaplex producten in omloop. Kijk dus goed uit waar je Olaplex producten besteld. Zelf heb ik goede ervaringen met de webshop van John Beerens. Deze blogpost is op geen enkele manier in samenwerking met hen. Puur een persoonlijke tip 😉

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 8 februari 2021 / 08:26

  Deze heb ik zelf ook gehad. Ik sluit me volledig aan bij jouw mening, het is even zoeken naar de juiste hoeveelheid, want pak je te veel, dan wordt je daar al gauw slap en veel sneller vettig. Ik heb het product uiteindelijk met plezier gebruikt tot hij helemaal op was.

 2. 8 februari 2021 / 13:23

  Ik heb dus nog totaal geen ervaring met Olaplex, maar ik word er door de vele verhalen over het merk wel erg nieuwsgierig naar! Goed dat je aangeeft dat je zo weinig product nodig hebt. Nooit geweten trouwens dat je op bol.com zelfs nog nepperds kunt kopen. Echt opletten dus!

 3. 8 februari 2021 / 14:16

  Mijn moeder heeft besloten om mij Olaplex cadeau te doen. Weliswaar nr 3 waarvan ik weet dat jij daar niet zo heel enthousiast over was maar ga hem toch proberen. Ben erg benieuwd nu ☺

 4. 8 februari 2021 / 20:08

  Klinkt als een fijn product, ik heb zelf nog geen ervaring met dit merk. Bizar trouwens dat er nep producten van in omloop zijn bij Bol.com Had verwacht dat ze daar wel scherper op zouden zijn. Hebben toch wel belang bij het hooghouden van hun goede reputatie lijkt me..

 5. 9 februari 2021 / 09:02

  Nummer 3 is al een tijdje mijn favoriet, deze gaat ook op mijn lijstje om binnenkort maar eens te gaan proberen 🙂