Review | Olaplex No 7 Bonding Oil

Olaplex Nummer 7 bonding oil review

Hieronder lees je in een uitgebreide review over mijn ervaringen met de Olaplex No 7 Bonding Oil. Een verzorgende en herstellende haarolie van een enorm populair merk dat pluizig haar belooft te verminderen.

Is Olaplex echt zo fijn?

Daar wil ik je graag meer over vertellen. Niet voor niets schreef ik eerder dat ik als missie heb om dit jaar alle producten van Olaplex te reviewen haha. Zo nieuwsgierig ben ik naar dit populaire merk. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen tot nu toe? Check dan deze Olaplex No 0 review, Olaplex No. 6 Bond smoother leave-in conditioner review en lees over mijn ervaringen met Olaplex No 3. Of lees verder voor een Olaplex No 7 bonding oil review.

Olaplex No 7 Bonding Oil review

De zevende telg in de Olaplex familie is de Bonding Oil. Het is een haarolie die je haar herstelt, pluizig haar verminder en belooft gespleten haarpunten tegen te gaan. En dat allemaal zonder je haar te verzwaren of restjes achter te laten. Klinkt als de ideale afsluiting van Olaplex haar ritueel en daarom kocht ik hem een paar maanden geleden. Voor deze verpakking van 30ml betaalde ik €29,50.

Olaplex No 7 bonding oil review

Normaal gesproken ben ik voorzichtig met haarolie en geloof ik beloften als ‘zonder je haar te verzwaren‘ niet zo. Toen ik dit product kocht was ik dan ook vrij sceptisch. Maar inmiddels weet ik: deze Olaplex No. 7 Bonding oil maakt mijn haar absoluut niet zwaar of vet. Natuurlijk moet je (net zoals met elke haarolie) niet te veel gebruiken maar dat gaat gemakkelijk dankzij de kleine opening in de verpakking. Er komt maar een klein beetje product uit, een paar druppeltjes is genoeg voor mijn lange lokken.

Review Olaplex nummer 7 Bonding Oil

Ingredienten

De Olaplex No 7 Bonding Oil bestaat uit een combinatie van siliconen, minerale olie, verzorgende oliën en parfum:

Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Cprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Citrifolia Fruit Powder, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta LEaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate.

ingredienten Olaplex nummer 7 Bonding Oil

En, wat doet de Olaplex No 7 Bonding Oil voor mijn haar?

Veel goeds! Toen ik de ingrediëntenlijst uitploos was ik niet direct erg enthousiast maar dat werd ik wel van het resultaat. Deze haarolie laat absoluut geen vette laag achter, vermindert pluis en beschermt je haar tevens tegen UV-straling en hitte tot 230 graden. Kortom: wéér een product van Olaplex waar ik erg enthousiast over ben. Ik ben fan!

PS; Op Bol.com zijn nep Olaplex producten in omloop. Kijk dus goed uit waar je Olaplex producten besteld. Zelf heb ik goede ervaringen met de webshop van John Beerens of Notino. Deze blogpost is op geen enkele manier in samenwerking met hen. Puur een persoonlijke tip 😉

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. 15 maart 2021 / 15:53

  Yaay ik heb hem vorige week ook gekocht en wat werkt hij fijn!! Hij maakt je haar inderdaad totaal niet vet en daar kunnen heel wat merken nog wat van leren. Alleen ik gebruik het niet helemaal tot mijn haaraanzet voor de zekerheid… Hoe doe jij dat in verband met de hittebescherming?

  • Natascha
   Auteur
   16 maart 2021 / 14:02

   Ik gebruik hem ook bij de haaraanzet maar mijn haar slurpt producten op dus ik kan het wel hebben. Kan me voorstellen dat niet iedereen dat kan doen 🙂 Qua hittebescherming gebruik ik zoveel (luxere) producten die een toegevoegde hittebescherming dat ik dan niet nog wat extra’s aanbreng.