Fashion | Werkt dat? Online een nieuwe bril bestellen?

Fashion | Werkt dat? Online een nieuwe bril bestellen?

Ik heb een nieuwe bril die ik online bestelde. Werkt dat, online een bril bestellen? Dat vertel ik je vandaag en natuurlijk laat ik je hem dan ook direct uitgebreid zien. Kijk je mee?

Een brillentic? Schuldig! Sinds mijn 16de draag ik als ik lees, computer of tv kijk een bril met prisma glazen. Ze noemen dat ook wel een ‘hoofdpijn’ bril omdat ik altijd hoofdpijn had. Dankzij een bril heb ik daar veel minder last van. Werkte prima dus, totdat ik zwanger was en ik merkte dat mijn ogen ineens achteruit waren gegaan.

Vervelend? Ach, een goede reden om een nieuwe bril te scoren hihi. Tess dacht er blijkbaar net zo over want een paar maanden geleden maakte ze in één week tijd allebei mijn brillen kapot!
Hoe moet je online een bril bestellen

Online een bril bestellen

Heel toevallig kreeg ik op dat moment van Vision direct een mail met de vraag of ik in de online shop een bril wilde uitzoeken. Heb jij wel eens online een bril besteld? Ik was er altijd een beetje huiverig voor, ik bedoel; een montuur moet je toch passen? En werkt dat wel met een prisma?

Er zijn fysieke opticiens die niet eens prisma’s slijpen dus je begrijpt misschien dat de meeste webshops dat al helemaal niet doen. Dat vind ik best jammer want het scheelt vaak veel geld. Tot ik de website van Vision direct eens goed bestudeerde. Zij verkopen brillen met prisma’s, whiehoe! Eindelijk kon ik het eens proberen!
Ervaringen vision direct
Online een bril bestellen lijkt moeilijk maar het viel me reuze mee. Bij Vision direct staan de maten van alle brillen vermeld, die kun je vergelijken met een bril die je al hebt. Zo heb ik bijvoorbeeld een smalle neusbrug en zocht ik dus specifiek een model hierop uit. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op het model ‘Seth’ Hij kostte €99.95 inclusief kraswerende en ontspiegelde glazen. Dat is voor mijn doen echt een koopje dus ik denk dat ik binnenkort nog een montuur ga bestellen! Voor als Tess bedenkt dat ze graag met deze bril wil spelen haha.
Online een bril bestellen

Heb jij wel eens online een bril besteld? Hoe vond je dat? Mocht je het trouwens eens willen proberen, als je bij Vision Direct een bril bestelt en de kortingscode OPINIE10 invult, krijg je 10% korting.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

17 Reacties

  1. 12 oktober 2017 / 04:34

    Ik vind het ideaal om online te bestellen. Zelfs brillen. Als je regelmatig je ogen laat checken is er niks aan de hand. Mooie bril, dame. Staat je goed!

  2. 12 oktober 2017 / 04:46

    Mooie bril!

    Ik heb nog nooit een bril online bestelt. Wil het eigenlijk altijd passen en “aan” zien.

  3. 12 oktober 2017 / 05:45

    Nee, nog nooit gedaan. Ik wist niet eens dat er “prisma”brillen bestonden, ik ga mij erin verdiepen! Hier nog een met hoofdpijn (iedere dag)

    • 12 oktober 2017 / 07:55

      Zo’n prisma moet trouwens wel door een specialist opgemeten worden 🙂 Dat had ik er niet bijgezet haha maar niet elke opticien kan dat. Ik ben destijds bij een oogarts, orthoptist en uiteindelijk een opticien die veel wist van prisma’s terecht gekomen 🙂

  4. 12 oktober 2017 / 06:07

    Mooie bril hoor! Ik vind die prisma brillen ook interessant.

  5. 12 oktober 2017 / 06:29

    Wat een mooie bril. Hij staat je goed, heel sophisticated! Oef, ja dat lijkt me ook best spannend, online een bril uitzoeken. Ik ben een tijdje geleden aan een bril begonnen en ik heb eigenlijk best wat monturen moeten passen voordat ik er één vond die ik écht mooi vond staan. Fijn om te lezen dat de maten erbij staan, dan heb je toch enigszins een idee!

  6. 12 oktober 2017 / 06:46

    Hij staat je goed! Ik heb nog nooit online een bril besteld. Zou dat ook best spannend vinden of het montuur wel staat. Laatste keer met uitzoeken heb ik ook echt alles op m’n neus gehad… :p Het is wel eens goede prijs!

  7. 12 oktober 2017 / 07:09

    Ik heb nog nooit een bril online besteld, maar goed dat je je ervaring hier deelt! Ik moet wel weer een nieuwe bril en deze prijs klinkt goed in mijn oren :). Hoe maak je trouwens de bril op maat? Dat hij goed op je neus en oren past? Moet je dat zelf doen?

    • 12 oktober 2017 / 07:46

      Er zijn best wel veel leuke online shops tegenwoordig als het om brillen gaat! Wat ik heb gedaan is een bril kiezen die qua afmetingen zo dicht mogelijk bij mijn eigen bril zit. Toevallig zat ‘ie bijna goed maar ben nog wel even langs mijn opticien gegaan met de vraag of hij hem nog iets wilde bijbuigen. Helemaal zonder je vaste opticien kun je in dat geval dus niet 😉

      • 12 oktober 2017 / 07:47

        Er zit trouwens wel een sleuteltje bij de bril hoor! Maar ik ging voor gemak 😉

  8. 12 oktober 2017 / 07:37

    Mijn eerste online bestelling bij dat populaire bedrijf ging echt mis. Ogen laten opmeten, met dat recept de bestelling gedaan en ik had me toch een hoofdpijn. Dus die site, daar kom ik niet meer. Ik ben daarna gewoon naar de Specsavers gegaan. En die zijn perfect.

    Deze bril staat jou zo mooi! Classy lady!

    • 12 oktober 2017 / 07:40

      Dank je wel lieve Sonja! Was jouw bestelling trouwens bij dit bedrijf? of een ander? Misschien hebben ze een foutje gemaakt en heb je de verkeerde glazen in je bril? Je zou eens kunnen overwegen of je eigen Opticien de glazen wil doormeten. Mochten er dan de verkeerde glazen in zitten dan zou ik een klacht indienen. Wellicht kunnen ze de fout herstellen?

  9. 12 oktober 2017 / 10:52

    Staat je goed! Ik draag sinds 2,5 jaar een bril. Ik heb nog nooit een bril via een webshop besteld. Misschien ga ik het wel een keer doen!

  10. 12 oktober 2017 / 13:48

    Hij is mooi hoor! Ik heb via Polette wel eens iets besteld, qua glazen waren ze prima alleen was het prisma niet helemaal in orde dat was wel jammer. Ook duurde dat 3 weken geloof ik.

  11. 12 oktober 2017 / 19:57

    Fijn dat het is bevallen! Ik zou het zelf niet zo snel doen, omdat ik sowieso niet vind dat ik een brillen hoofd heb. Ik wil een montuur graag passen om te kijken of hij me staat of niet en kan echt geen beslissing maken op basis van plaatjes. Met kleding is dat anders.

  12. 13 oktober 2017 / 09:35

    Staat je prachtig. Ik vind dat dus best eng online een bril bestellen. Toch maar eens overwegen.

  13. 18 oktober 2017 / 19:29

    Mooi! Staat je goed, die bril! Ik hoor er verschillende verhalen over, dat online bestellen. Zelf heb ik nog nooit een bril online besteld, wel daglenzen, om te proberen. Dat werd niet wat (overigens lag dat aan mij hoor, haha). Het liefst ga ik naar de opticien. Dat passen en kijken wat mooi staat heeft toch mijn voorkeur. Maar misschien voor een tweede bril…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *