Review | Mijn eigen samengestelde oogschaduw set van Artdeco

art deco navul oogschaduw

Ik hou van oogschaduwpalettes die je zelf kunt samenstellen, helemaal als ze ook nog eens van goede kwaliteit en betaalbaar zijn. Deze van Artdeco bijvoorbeeld, kijk je mee naar mijn review?

Mijn ervaring met make-up van Artdeco

Wist je dat Artdeco het grootste make-up merk van Duitsland is? Wij gaan regelmatig shoppen bij onze oosterburen en dan kijk ik altijd even in de schappen van dit leuke merk. De producten van Artdeco zien er luxe uit maar zijn toch betaalbaar. Toen ik tijdens de kerstborrel van Care Cosmetics hoorde dat zij dit merk ook in Nederland gaan distribueren was ik dan ook direct enthousiast, leuk nieuws! Speciaal daarom wil ik je vast kort laten kennismaken met het merk.
artdeco makeup ervaringen

Review oogschaduw set van Artdeco

In mijn toilettas zit namelijk een hele handige casette van Artdeco die je zelf kunt vullen met je favoriete oogschaduws. Hij is lekker compact, handig mee te nemen en heel fijn in gebruik. De verpakking gaat makkelijk open en dicht en heeft een glanzende finish. Ik vind ‘t er mooi uitzien alleen zie je er écht alles op. Ik wilde je graag een goed beeld geven van de box, je ziet op de foto’s dan ook stofdeeltjes zitten. Je ziet namelijk alles op deze verpakking.
Review Artdeco Beauty Box Magnum

De box kun je vullen met vijf kleuren oogschaduw die je zelf kunt uitkiezen. Artdeco verkoopt talloze van deze losse oogschaduwdoosjes waardoor er altijd wel een kleur voor je bij zit. Achterop de doosjes zit een magneetje die eenvoudig in de box klikt. Mocht je je trouwens afvragen of het lijkt alsof je niet kunt tellen? Nee hoor haha, ik heb vier doosjes ontvangen waardoor er ruimte is voor nog een broertje of zusje.
Review oogschaduw Art Deco

Ik ontving van Artdeco deze mooie neutrale kleuren. Ideaal voor een make-up look die je elke dag kunt dragen, ik ben hier gek op maar je kunt hem dus ook vullen met lekker opvallende oogschaduws.
Artdeco Beauty Box Magnum review

En de kwaliteit? Daar is helemaal niets mis mee. Van links naar rechts zie je kleurnummer 17 die een lichte shimmer heeft, 524 (die ook heel geschikt is voor m’n wenkbrauwen!), 551 die perfect matcht met mijn huidskleur en de mooie bruine nummer 18. De pigmentatie is prima en ze geven weinig fall out.
Art deco oogschaduw review

Dit is de look die ik de afgelopen weken veel draag.
Review oogschaduw set van Artdeco
De producten van Artdeco zijn in Nederland verkrijgbaar bij diverse webshops. De magnetische casette kost €9,95, de oogschaduws kosten €6,95 per stuk (daarvoor krijg je 1,1 gram product). Een prima prijs/kwaliteitverhouding als je het mij vraagt!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 20 januari 2019 / 11:00

  Wat een tof palette zeg. Ook best betaalbaar. Ziet er heel erg mooi uit!

 2. 20 januari 2019 / 18:06

  Oeh, dit doet me denken aan de tijd dat Inglot nog onwijs populair was met hun zelf samen te stellen palettes! Dit zijn prachtige, subtiele tinten! 🙂

  • Natascha
   Auteur
   20 januari 2019 / 19:11

   Jaaa, klopt 🙂 Vond ik ook altijd een fijn merk.

 3. 20 januari 2019 / 19:36

  Wat een prachtig palette!Ideaal wanneer je een palette helemaal naar je smaak kunt samenstellen. Vind de prijs ook erg ok.

 4. 21 januari 2019 / 06:11

  Wat handig zo’n palet en mooie basis kleuren heb je gekregen.

 5. 21 januari 2019 / 10:22

  Wat leuk en handig is dit palette. Weet je ook toevallig bij welke winkel ze dit merk gaan kopen? Ik zag het regelmatig tijdens mijn tripjes naar Duitsland, maar ik heb ze nog nooit gekocht.

 6. 23 januari 2019 / 20:44

  Wat heb je een mooie look ermee gemaakt! Ik kon nergens vinden wat de casette kost, nu weet ik het, haha!
  Casette, goed woord… ik kwam niet verder dan “doosje”…ahum.. En inderdaad, nu je het zegt, ik zag het merk toen ook in Duitsland!

 7. 24 januari 2019 / 08:49

  Mooie look, maar had je er geen 5? Of ben ik door de griep scheel?
  Had je mijn look ook gezien?

  • Natascha
   Auteur
   24 januari 2019 / 19:08

   Nee klopt, je ziet er 4 😉 Miste er eentje! En ik vond jouw look ook heel mooi 🙂