Toffe nieuwe oorbellen voor dit najaar

Toffe nieuwe oorbellen voor dit najaar

Dit najaar zie je veel statement oorbellen in de winkels maar ook de minimalistische look is nog steeds een must have! Kiezen tussen deze twee stijlen? Nee hoor, ik gaf mijn oorbellen stash voor dit najaar gewoon een update met beide stijlen! Kijk je mee naar de nieuwe oorbellen die ik gescoord heb?

Edelsteen oorbellen

De laatste jaren ben ik eigenlijk niet meer zo’n fan van statement oorbellen. Hoe ouder ik word, hoe meer ik juist de Scandinavische, minimalistische look waardeer. Less is more! Kleine knopjes, pareloorbellen en subtiele hangertjes draag ik dan ook veel. Tot ik deze oorbellen tegenkwam. De oorbellen van echt edelsteen vallen zeker op maar zijn tegelijkertijd ook eenvoudig. Hierdoor, en vanwege de kleur, zijn ze makkelijk te combineren. Zowel chique als sportief: I like!
Oorbellen najaar 2016
Oorbellen najaar 2016

Ik kocht dezelfde oorbellen ook in het rood, die maken net even meer een statement. Ik bestelde beiden bij My Jewellery waar je zelf kunt kiezen of je voor een gouden, zilveren of rosé gouden ringetje gaat. De beige oorbellen combineerde ik met zilver, bij de rode oorbellen koos ik voor rosé goud. Ik vind dit een mooie combinatie die helemaal bij het najaar past. Voor beide oorbellen betaalde ik €24,95.
Oorbellen najaar 2016
Oorbellen najaar 2016

Minimalistische oorbellen

Dit najaar zie je ook veel subtiele hanger oorbellen. Bij de Hema spotte ik deze grijs/zwarte schatjes. Zijn ze niet cute? Dit soort oorbellen draag ik graag als ik moet werken omdat ze net even wat minder opvallen. En het is toch weer eens wat anders! Ik betaalde er €5,95 voor.
Oorbellen najaar 2016
Mijn nieuwe oorbellen voor dit najaar

Helemaal minimalistisch zijn deze barstuds. Het afgelopen seizoen zag je ze al overal maar ook dit najaar zijn ze niet weg te denken. Ik vind deze stijl zó leuk! Ze zijn te koop in het goud, rose goud en zilver. Ik koos voor de zilver variant die ik ook weer bij My Jewellery kocht voor €9,95.
Mijn nieuwe oorbellen voor dit najaar
Mijn nieuwe oorbellen voor dit najaar

Wat vind jij van de nieuwe oorbellen die ik gekocht heb?
Welke stijl heeft jouw voorkeur? Pak jij graag uit of ga je voor subtiel?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Michelle
  14 oktober 2016 / 07:50

  Heel erg mooi Natas! Vooral het eerste paar, L-O-V-E I-T.
  Ikzelf draag nu minimal zilver oorbellen van ByDaisies, in beide gaatjes en die draag ik elke dag. (en nacht, hihi.)

  • Natascha
   Auteur
   14 oktober 2016 / 17:19

   Thnx Michelle! Ik heb even op de site gekeken en er staan inderdaad hele mooie tussen! Ben benieuwd welke jij hebt!

 2. 14 oktober 2016 / 10:28

  Ik vind de rode oorbellen erg mooi bij je haarkleur staan! 😉

 3. Lonneke
  14 oktober 2016 / 17:07

  Ik vind ze allemaal eigenlijk erg mooi. Ik heb zelf een oorbellen en armband verslaving en net als nagellak kan ik daar nooit genoeg van hebben.

 4. Henrieke
  16 oktober 2016 / 15:44

  Die rode edelsteenoorbellen ga ik onthouden, heel mooi. 🙂