Outfit | Autumn meets summer in the city

Outfit | Autumn meets summer in the city

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit post voor je. Één waarin ik je mijn nieuwe muiltjes laat zien die ik niet veel droeg met al die regenbuien van afgelopen week. Een autumn meets summer outfit dus. Kijk je mee?

Na regen komt…. zonneschijn!

Afgelopen week leek het soms wel herfst en vijf minuten later was het ineens super warm en zonnig. Vonden jullie dat ook zo bizar? Ik liet mijn zomer jurken en rokken dus maar even voor wat ze waren. Speciaal voor dit soort dagen kocht ik vorige week een hele relaxte broek bij H&M die ik samen met één van mijn lange vesten perfect vond voor dit autumn meets summer weer.

Gelukkig scheen de zon tussendoor dus zonnebril op én mijn nieuwe zomerse muiltjes aan. Een paar weken geleden ontving ik deze prachtige schoentjes. Ik vind ze zó mooi! De hak is niet al te hoog, de kleur is makkelijk te combineren en ze zijn gewoon lekker vrouwelijk.
Autumn meets summer in the city
Er een flink eind mee lopen? Mehhh, al snel moest ik even gaan zitten want de leren bandjes zitten nou niet bepaald comfortabel. Ach, iets met wie mooi wil zijn moet pijn lijden? De laatste maanden loop ik vrijwel alleen nog maar op sneakers dus nu kan ik mooi af en toe switchen.
Outfit

Complete outfit:
Vest: Only
Broek: H&M
Blouse: C&A
Schoenen: Esprit via Vimodos

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Share:

16 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 07:32

  Leuke outfit! Ziet er ook best wel netjes uit! Met het weer weet ik ook echt niet wat ik aan moet. Meestal maar jeans met een t-shirt.

  • Natascha
   Auteur
   1 augustus 2017 / 14:21

   Ja klopt, mijn stijl is over het algemeen vrij netjes Laura hihi

 2. yvonne
  1 augustus 2017 / 07:39

  Leuk zeg. Is de hak erg hoog?

  • Natascha
   Auteur
   1 augustus 2017 / 14:20

   Nee de hak is juist helemaal niet hoog. Een paar centimeter 🙂

 3. 1 augustus 2017 / 09:58

  Mooie outfit en wat zie je er goed uit!

 4. 1 augustus 2017 / 10:37

  Je schoenen, wauw! Superleuke outfit. Zou ik zelf ook zo kunnen dragen.

 5. 1 augustus 2017 / 11:44

  Super leuke outfit! Het weer heeft inderdaad niet echt mee gezeten de afgelopen week. Ik heb vooral dichte schoenen aan.

 6. 1 augustus 2017 / 13:04

  Wat een heerlijke outfit! Autumn meets summer is er inderdaad echt de perfecte omschrijving voor!

 7. 1 augustus 2017 / 14:28

  Mooie outfit! Ik heb altijd een paar slippers in mijn tas voor mijn pijnlijke voeten!
  Nu hopen op een mooie nazomer…

 8. 1 augustus 2017 / 14:47

  Inderdaad een geschikte outfit voor de tijd van het jaar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.