Outfit | Cosy de de herfst door

Outfit | Cosy de de herfst door

Soms wil je tijdens de gure herfstdagen gewoon een heerlijke outfit om in te verdwijnen, toch? Nou, zo’n outfit heb ik dus laatst gescoord en trok ik aan toen we vorige week genoten van de herfst. Ik laat ‘m je zien.

Mijn favoriete outfit voor deze herfst

Toen de wintertijd inging leek wel of het weer ook compleet omgeslagen was! Mij hoor je daar niet over klagen, ik heb genoten van de prachtige herstkleuren buiten. Jarno en ik besloten dan ook om er lekker op uit te gaan en een wandeling te maken door het park. Al die kleuren, ik vind het zó mooi! Dus hup, fotocamera mee, dikke trui aan en gaan. Wel frisjes zonder jas haha.

It’s Sweater weather!

De trui die ik hier draag is van H&M en mijn ultieme najaarsaanrader. Hij is oversized, heerlijk zacht en bevat bovendien geen wol. Dat maakt ‘m natuurlijk wel ietsje minder warm maar ideaal als je (net zoals ik) niet tegen wol kunt. Ik heb de trui inmiddels ook in een andere kleur gekocht en leef er zo ongeveer in.

Zwarte veterboots

Aangezien je een herfstwandeling natuurlijk niet maakt op hoge pumps, droeg ik mijn zwarte veterboots van Van Haren. Ik heb even getwijfeld toen ik ze kocht, want Jarno vond ze absoluut niet mooi. Te lomp en niet lady like. Toen ik jullie op Instagram hierover vertelde kreeg ik veel berichtjes dat ik niet naar hem moest luisteren haha, en ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb. Ze lopen heerlijk! Meestal combineer ik ze met een lederlook legging of onder een jurkje, de combinatie van vrouwelijk en stoer vind ik nét even wat mooier.

Daniel Wellington kortingscode

Natuurlijk draag ik (as usual) mijn Daniel Wellington horloge. Ik vind dit oprecht het allermooiste horlogemerk dat er is en heb er inmiddels dan ook 4. Bij elke outfit één want tijdloos en klassiek! Net zoals de nieuwe armbanden van het merk. En weet je wat het allerleukste is? Ik mag van Daniel Wellington een kortingscode met jullie delen waarmee je maar liefst 15% korting krijgt op alle horloges en armbanden in de Daniel Wellington webshop. Het enige wat je moet doen is de code Beautyopinie invullen bij het afrekenen.

Heb jij ook een favoriete cosy outfit? En wat vind je van de mijne?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Jolanda - Zazazoo.nl
  9 november 2018 / 06:15

  Heerlijk die trui!!

 2. petracupcake
  9 november 2018 / 13:41

  Wat een toffe outfit, vind je boots ook heel leuk!

 3. 9 november 2018 / 14:29

  Heerlijke trui <3 Je veterlaarsjes en horloge zijn ook tof. Fijn dat de trui geen wol bevat. Ik kan er wel tegen, maar wil het niet kopen / dragen ivm het leed wat erachter zit.

 4. 9 november 2018 / 16:32

  Ik heb een paarse trui gekocht bij de Primark die zou ik elke dag wel willen dragen, lekker ruim, lekkere kleur, lekker comfi

 5. 12 november 2018 / 15:04

  Wat een heerlijke cosy outfit en wat een prachtige armband!

 6. 12 november 2018 / 15:16

  Ik verdwijn ook het liefst in een veel te grote trui. Of een oversized van mijn man. Wat een prachtige sieraden heb je om. Ik vind de armband erg mooi.

 7. 12 november 2018 / 15:25

  Wat een toffe armband zeg! Sowieso echt een hele leuke herfst outfit ^^

 8. 12 november 2018 / 16:10

  Die armbanden van DW gaan viral op insta. Maar ze zijn dan ook echt een lust voor het oog! Ik.houd ook erg van sweaters

 9. mieke | mieksmind
  13 november 2018 / 09:39

  Oh wat een heerlijke trui om in weg te kruipen, die zou ik ook zo dragen

 10. 13 november 2018 / 12:42

  Wat een heerlijke cozy outfit zeg, echt een leuke trui! Ik vind je laarsjes ook heel leuk erbij.

 11. ByChristiana
  13 november 2018 / 15:27

  Die laatste foto van jou is echt ZO mooi! (de rest ook trouwens hoor, maar die valt me vooral erg op!) Ik vind die laarsjes dus ook super tof. Ik zou ze zo gaan kopen;-)

 12. Tania
  13 november 2018 / 16:08

  Oh die trui is superleuk!

 13. 13 november 2018 / 19:25

  Mooie foto’s. Ik vind je laarsjes echt heel mooi. Ik heb ook soortgelijke laarsjes en ben er dol op, kreeg gelukkig geen commentaar thuis, maar had ze gekocht van een kadobon die ik van mijn vader had gekregen voor mijn verjaardag en die vond ze dus echt niks haha. Hij snapt er gewoon niks van 😉

  • Natascha
   Auteur
   14 november 2018 / 10:44

   Dank je wel Debby! En inderdaad, gewoon lekker doen wat jij mooi vindt haha 😛