Outfit of the day: lovely big scarf

Big scarf met ruitjes

Wat een wind stond er afgelopen weekend! Ik kwam een ge-wel-dige grote omslag doek tegen die zo met mij mee naar huis waaide! In de wintermaanden draag ik elke dag wel een sjaal, ook binnenshuis en hoe groter hoe beter. Deze geruite omslagdoek draag ik graag als grote sjaal om heerlijk in weg te kruipen. Gecombineerd met mijn Dior look-a-like oorbellen, Daniel Wellington en Nike Roshesuns. Tijd voor een outfit of the day met deze big scarf met ruitjes.
Big scarf met ruitjes

Ik kwam deze heerlijke omslagdoek tegen bij V&D. Natuurlijk kun je deze gebruiken waar ‘ie voor bedoeld is: als omslagdoek. Zelf draag ik hem alleen vaker als grote sjaal over een leren jasje. Door de sjaal een beetje over een leren jasje heen te laten hangen kan ik deze ook nog in de winter doordragen.
Big scarf met ruitjes

Gecombineerd met mijn nieuwe favoriet: mijn Daniel Wellington horloge.
Big scarf met ruitjes

Heerlijk, een grote sjaal die je zo even kunt omslaan als je de deur uit gaat. En mocht het straks weer mooi weer worden, dan draag ik hem zonder leren jasje; en anders is hij altijd nog bruikbaar als plaid om heerlijk in het park op te zitten 😉
Big scarf met ruitjes

Ik kocht deze geruite omslagdoek bij V&D, hij is nu zelfs in de Sale voor 25 euro. Draag jij ook veel sjaals in de wintermaanden?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 15 januari 2015 / 06:29

  Ziet er mooi uit en heerlijk zo groot, draag zelf een hele oude sjaal die is eigenlijk best aan vervanging toe x

 2. Sanae
  15 januari 2015 / 09:51

  Ik heb echt veel sjaals.. Alle kleuren en grootte heb ik wel. Ik vind deze wel echt heel mooi! Ik zou ‘m inderdaad ook als sjaal dragen!

 3. Joyce
  15 januari 2015 / 18:38

  Wat een super leuke sjaal!

 4. 16 januari 2015 / 14:47

  Wauw, hij is echt super leuk! Ik ben gek op sjaals en heb een hele verzameling, haha