Outfit of the day: Jacquardgebreid vest

Outfit of the day: Jacquardgebreid vest

Vandaag is het tijd voor mijn allereerste Outfit of the Day. Ik laat je mijn nieuwste aanwinst zien; het aller lekkerste vest dat ik ooit gekocht heb, en nog betaalbaar ook! Een geweldig fijn Jacquardgebreid vest dat ik combineerde met mijn Nike Roshe Runs. Laat die koude dagen maar komen!

IMG_0261

Ik ben gek op lekkere vesten, het liefst zo groot en lang mogelijk. Helemaal in de herfst. Op de mooie dagen draag ik een vest gecombineerd met een grote sjaal gerust buiten. Wordt het nog een stukje kouder dan draag ik ze overal overheen. Het liefst kruip ik er dan helemaal in. Doordat dit vest zo groot is lukt dat heel goed!

IMG_0234

Het vest kostte €49,99. Nu is dat niet heel goedkoop; zeker niet voor H&M. Toch vind ik dit voor zo’n heerlijk vest best een goede prijs! Het vest voelt namelijk zwaar aan en is van goede kwaliteit.

IMG_0252

IMG_0261

Voordeel aan dit vest is dat het gemaakt is van 100% acryl, geen gekriebel dus!

IMG_0232

Aan beide zijkanten zitten hele grote zakken; fijn! De mouwen zijn behoorlijk lang, ik rol ze daarom op. Staat ook nog leuker!

IMG_0242
Ik heb mijn vest voor aankomende periode gevonden! Wat een fijn, wijd vest is dit. Ik wou hem je dan ook zeker niet onthouden. Ik kocht dit vest voor €49,99 bij H&M. En ik moet zeggen dat ik ook nog eens verrast ben over de kwaliteit. Hij voelt lekker zwaar aan.

Ik ben benieuwd of jullie het leuk vinden om vaker een Outfit of the Day te zien? En heb jij al een lekker vest gescoord voor de koude dagen?

Special thanks voor mijn lieve vriendinnetje Petra voor het maken van de foto’s.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

 1. 3 oktober 2014 / 05:31

  Ohhh je vest lijkt mij zo lekker en warm zitten! x

 2. 3 oktober 2014 / 06:38

  Super mooi vest, en ziet er ook nog eens heerlijk comfy uit. Echt een geslaagde look<3

 3. saskia
  3 oktober 2014 / 07:13

  ohw ik vind je vest echt heel erg leuk! en wat een mooie foto’s in een mooie omgeving!

 4. Maxime
  3 oktober 2014 / 09:30

  Ziet er leuk uit, wat een prachtig vest!

 5. melissa
  3 oktober 2014 / 17:00

  Ik vind het heel leuk dat je bent begonnen met OOTD en wat staat deze je vest je geweldig!

 6. 4 oktober 2014 / 06:07

  Volgens mij is dit vest perfect voor een frisse herfstdag. Aaaaaah, je schoenen wat zijn het leukerds ♡.♡

 7. Michaela
  4 oktober 2014 / 09:42

  Hij ziet er zo comfy uit! Staat je goed!

 8. Manon
  4 oktober 2014 / 10:00

  Wat een leuk vest!

 9. 12 oktober 2014 / 15:47

  Wat een mooie vest! Inderdaad wel een beetje duur voor H&M, maar als de kwaliteit top is heb ik dat er zeker voor over.