Outfit of the Day: Pink Vest

Outfit of the Day: Pink Vest

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Sans-Online met de vraag of ik wat wilde bestellen in deze webshop. Sans-Online is een online kledingwinkel waar kleding van Only, Vero Moda, Object, tot EDC, Pall Mall en Jack & Jones verkocht wordt. Elke dag komen er nieuwe kledingstukken online, dus ze hebben een afwisselend assortiment. Van lange vesten, tot winterjassen en accessoires. Voornamelijk vrijetijdskleding.

Vorig weekend ging ik de stad in met een vriendin, dé gelegenheid om mijn nieuwe comfy outfit aan te trekken. Ik laat je mijn Outfit of the Day zien met één van de vesten, waar ik er inmiddels drie van heb. Zo fijn vind ik deze! Als je houdt van lange, luchtige vesten dan heb ik een goede budgettip voor je.

Outfit of the Day: Pink Vest

Mijn keuze viel op deze combinatie; een heerlijk lang, zacht roze vest van Vila en een licht grijs shirt van Only. Prima, basic items.

Outfit of the Day: Pink Vest

Zoals ik je vertelde vind ik deze lange vesten van Vila heerlijk; ze zijn écht lang en perfect voor in de herfst. Écht warm zijn ze namelijk niet, voor mij prima voor deze periode van het jaar. En het leuke is; de vesten kosten slechts €26,95! Ik heb ze dan ook nog in het licht en donkergrijs.. Oeps…

Outfit of the Day: Pink Vest

Ik besloot deze items te combineren met een zwarte coated jeans van We en haalde mijn roze All-stars uit de kast. Nu kan ik ze nog even dragen; op regenachtige dagen laat ik ze liever in de kast staan.

Outfit of the Day: Pink Vest

Geen spectaculaire outfit, wel één om heerlijk de zaterdag in door te brengen. Lekker over de markt wandelen om daarna in een gezellig tentje neer te ploffen voor een kop thee. Was het maar vast weer zaterdag!

Complete Outfit

Jeans– WE
Shirt – Only
Vest – Vila

Shoes – Converse

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 16 oktober 2014 / 06:48

  Vind het een mooie combinatie iets wat ik zelf ook zou dragen, je vest vind ik helemaal super x

 2. 16 oktober 2014 / 06:56

  Wat zie je er onwijs mooi uit. Ben helemaal verliefd op je vest, vooral de kleur vind ik super en staat je echt onwijs goed!

 3. Daphne
  16 oktober 2014 / 08:06

  Superleuk dat vest!

 4. Manon
  16 oktober 2014 / 11:42

  Oh die kleur van je vest <3 prachtig je ziet er super uit

 5. Annette
  16 oktober 2014 / 19:26

  Staat je prachtig die kleur en vest ziet er heerlijk uit.

 6. Yudeskq
  17 oktober 2014 / 07:41

  Wauw erg leuke outfit! Vind die lange vest prachtig.

 7. saskia
  17 oktober 2014 / 14:39

  wat een leuke vesten! staat je heel leuk ook!

 8. Elma
  20 oktober 2014 / 19:17

  Oeh, wat een goede tip! Ik denk dat ik een donkergrijze ga bestellen! De roze staat je erg leuk trouwens!

 9. Zaychishka
  22 oktober 2014 / 14:21

  Cute outfit! And nice choice of a soft colour palette.

 10. 24 oktober 2014 / 12:11

  Wat een leuk en vrolijk vest! De kleur vind ik heel tof en het model ook 😀 Leuk je outfit er ook mee