Outfit | Een heerlijk warme teddy coat

Waar koop je een mooie Teddy coat

Ja hoor, ik heb een teddy coat! Deze winter en herfst ontkom je er eigenlijk niet aan, je ziet ze werkelijk o-ver-al. Afgelopen weken heb ik er minimaal 3874526 gepast maar niet één was er helemaal naar mijn zin, tot ik verliefd werd op dit heerlijk warme dekentje.

Waar vind je een mooie teddy coat?

Natuurlijk was het geen onmogelijke klus om een leuke teddy coat te vinden, ik heb er al genoeg gezien die ik persé moest passen omdat ik ze zo leuk vond. Alleen, zodra ik ze aantrok was het 9 van de 10 keer toch niets voor mij. Het is best moeilijk om een teddy coat te vinden waar je (als je geen maatje 36 hebt) er niet uitziet alsof jij zelf die teddybeer bent haha. Althans, dat is mijn struggle met dit soort jassen.

De aanhouder wint want toen ik deze heerlijke, warme teddy coat bij C&A voor maar 59 euro spotte was het liefde op het eerste gezicht. Hij is lekker lang, super warm en heerlijk zacht. Al een paar keer kreeg ik de opmerking dat ik er zo aaibaar uitzag haha. Heerlijk om een zondagmiddag wandeling mee te maken bijvoorbeeld. Zo jammer dat deze herfstkleuren nu alweer verdwenen zijn.
Aangezien ik nu ook weer wat meer stoere zwarte outfits draag besloot ik het horlogebandje van mijn Daniel Wellington horloge eens om te wisselen. Ik heb de bandjes in alle kleuren, zilver, goud, cognac en sinds kort ook zwart. Het is precies vijf jaar geleden dat ik tijdens de Kerstdagen mijn eerste DW horloge kocht en na vijf jaar is ‘ie nog steeds mooi en draag ik ‘m héél regelmatig. Ik ben er nog elke dag happy mee, dit is oprecht een duurzame aankoop. Twijfel jij of je jezelf er ook één cadeau wilt doen? Met de kortingscode ‘BeautyOpinie‘ krijg je ook tijdens de feestdagen 15% korting in de webshop van Danielwellington.
Daniel Wellington kortingscode

Het liefst zou ik deze teddy coat elke dag dragen, ook binnen haha. Ik combineer hem graag met een strakkere broek, stoere laarzen of sneakers. Zo kom ik wel warm de winter door! Wat vind jij van de teddy coat trend?

Complete outfit:
Broek: Costes
Trui: Villa
Schoenen: Adidas
Tas: MYOMY

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Jolanda
  1 december 2018 / 07:13

  Wat is hij leuk!!

 2. 1 december 2018 / 07:17

  Love it! Snap wel dat je die elke dag aan wilt.

 3. ByChristiana
  2 december 2018 / 10:44

  Oh wat is hij leuk, en heeeeeeerlijk warm lijkt me;-)

 4. 3 december 2018 / 08:31

  Verliefd op je teddy jas! Ik zou hem nooit meer uit doen, heerlijk warm en zacht 🙂

 5. sonja6668
  4 december 2018 / 19:08

  Ik ben eerlijk he? Mag ik zeggen dat ik de rode jas veel meer jou vind?
  Deze is niet lelijk hoor!