Outfit | Gebloemde maxi dress

Outfit | Gebloemde maxi dress

Met het heerlijke weertje van afgelopen weekend heb ik de lente helemaal in m’n bol. Ik trok dan ook mijn nieuwe gebloemde maxi dress aan, lakte m’n nagels en ging erop uit!

Het is weer voor …. zwierige jurken!

Wat was het genieten he vorig weekend? Het was alweer een tijdje geleden dat ik jullie m’n favoriete kledingstukken heb laten zien dus duwde ik Jarno mijn camera in z’n handen en maakte hij wat foto’s van mijn favoriete jurk van dit moment: de gebloemde maxi dress.

Minimalistische gouden sieraden

Ik combineer deze jurk met minimalistische gouden sieraden zoals mijn Daniel Wellington horloge en één van de vele Myjewellery armbanden die ik heb. Normaal gesproken vind ik het tof om een stuk of vier van dit soort subtiele armbandjes naast mijn horloge te dragen maar door de drukke print van de jurk vond ik één armbandje nu het mooist. Ik ben gek op dit soort subtiele accessoires. Net zo subtiel als mijn oorbellen. Ik kocht deze set een jaar geleden bij Hema, voor nog geen twee euro!

Weet je wat ik wel zou willen zijn?

De gebloemde maxi dress. Je kunt er bijna niet omheen want je ziet ze overal, super leuk! Het is een trend die ik erg leuk vind maar waarvan ik tot voor kort nooit had gedacht dat ik ‘m zou dragen. Want is dit niet alleen weggelegd voor dames met maatje 36? Inmiddels weet ik beter, want toen ik deze blousejurk van Myjewellery zag was ik om. Ik word er zo vrolijk van!

Wat vind jij van de gebloemde maxi dress?

Complete outfit:

Maxi dress: Myjewellery
Horloge: Daniel Wellington
Armband: Myjewellery
Schoenen: van Haren
Zonnebril: Hans Anders

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. pluseenbeetjenl
  7 april 2019 / 06:29

  Geweldige jurk! Love it en staat je geweldig

 2. ByChristiana
  7 april 2019 / 07:25

  Ja, prachtig natuurlijk. Dit is ook helemaal mijn smaak. En je lipstick! Helemaal matchy matchy!

 3. whippetvinkie11
  7 april 2019 / 12:50

  Leuke jurk, staat je goed! Ziet er ook uit alsof hij heel lekker zit! 😉

 4. 7 april 2019 / 19:28

  Hele mooie jurk! Staat je super mooi! Vraag me af of ie voor mij met mijn 1.65 m niet te lang zal zijn Maar vind ’em jou in ieder geval prachtig staan.

 5. Robin
  9 april 2019 / 11:36

  Wat een prachtige jurk staat je goed!
  X Robin

 6. 12 april 2019 / 08:56

  Hij staat je echt super! Ik heb hem zelf ook en ben er zo blij mee: heerlijk voor de lente!

 7. Tania
  12 april 2019 / 10:34

  Die jurk staat je heel mooi. Ben zelf ook op zoek naar zo’n jurk