Outfit | Genieten van de lentezon in februari

Outfit | Genieten van de lentezon in februari

Het is volgens mij het meest besproken onderwerp van de afgelopen week en (heel origineel!) moet ik er natuurlijk ook wat over zeggen. Want wauw, wat is dit zonnige weer in februari toch INTENS genieten!

Is het al bijna lente?

Wie weet sneeuwt het volgende week, maar ik kan niet wachten om mijn dikke sjaals, winterjassen en truien weer op te bergen en mijn zomergarderobe tevoorschijn te toveren haha. Natuurlijk weet ik ook wel dat dat nog veel te vroeg is maar dit mooie weer bezorgt me de lentekriebels. Herkennen jullie dat? M’n huis opruimen, erop uit gaan en genieten van de zonnestralen, I love it.

Vorig weekend heb ik samen met Jarno en Tess een uitgebreide wandeling langs de IJssel gemaakt en zijn we daarna het centrum ingedoken. Niet om te shoppen maar om onze stad eens écht goed te bekijken. Langs alle mooie hofjes en oude panden, genieten in het zonnetje!

Ik hou me trouwens wel in en laat mijn sandaaltjes voorlopig in de kast liggen haha. Als ik naar mijn werk fiets zijn handschoenen en een dikke jas echt nog een must have.

Om toch een beetje in de voorjaarssfeer te komen kocht ik vorige week deze gele broek bij H&M. Dik genoeg om op de wat koudere dagen met een dikke trui te dragen, of zoals vorig weekend alleen met een blazer. De temperaturen waren er hoog genoeg voor. Laat de lente maar komen!

Heb jij ook al voorjaarskriebels dankzij het mooie weer?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 23 februari 2019 / 07:18

  Wat een heerlijke voorjaarsoutfit! Staat je goed geel.

 2. Laura - I scream beauty!
  23 februari 2019 / 08:33

  Leuke outfit! En Deventer is een mooie stad!!

 3. 23 februari 2019 / 17:13

  Vandaag was het ook zulk lekker weer. Ik zou ook graag mijn winterse spullen weer weg willen leggen. Wat een leuke broek draag je, is die van Costes? (omdat ik weet dat je daar graag shopt)

 4. ByChristiana
  25 februari 2019 / 08:12

  Ja, absoluut! Ik ben zo ontzettend blij dat die heel erge kou voorbij is. Ik vond het elke dag al een hele opgave om naar het station te lopen haha;-) Toffe outfit, echt heel leuk, die broek, zowel het model als de kleur. Hij ziet er trouwens ook uit alsof hij heel lekker zit, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk!

 5. 26 februari 2019 / 17:45

  Jaaaaa heerlijk, hou van de zon, maar moet nu wel uitkijken!