Outfit | Het perfecte vest voor het najaar

Outfit | Het perfecte vest voor het najaar

Mijn favoriete kledingstuk van dit seizoen is absoluut een comfy vest om in weg te kruipen. Er is één basic musthave vest dat ik in alle kleuren die er te koop zijn in mijn kast heb hangen. Die laat ik je graag zien.

De herfst is mijn favoriete seizoen als het om kleding gaat

Het eerste wat ik deed toen de herfst zijn intrede deed was mijn dikke truien en lange vesten te voorschijn halen en zomerse rokken en jurken naar zolder brengen. Een lang vest vind ik heerlijk omdat je er in weg kunt kruipen als het wat kouder is maar ook omdat je zomerse shirts met korte mouwen kunt blijven dragen!

Een basic musthave voor in je kast

Mijn favoriete vest is een basic model dat verkocht wordt bij Villa en Only. Dit model vest is onwijs zacht, precies goed qua lengte, heeft fijne zakken en blijft bovendien ook na tig keer wassen mooi. Ik heb dit vest echt in bijna alle kleuren, waarvan er een aantal bijna 5 jaar oud zijn. En nog steeds mooi! De prijs is ook nog eens gunstig, hij kost namelijk €34,99. Bovendien bevat ‘ie geen wol. Dat maakt ‘m voor de echte koukleumen onder ons misschien niet warm genoeg maar wel ideaal voor wie allergisch is voor wol.

Misschien heb je op Instagram mijn nieuwe Bracelet Dusty Rose van Daniel Wellington ook al gezien? Ik ben hier zo onwijs blij mee, zeker omdat ‘ie perfect past bij de paarse kleur van het vest. Met de kortingscode ‘BeautyOpinie’ krijg je trouwens maar liefst 15% korting op alle horloges en armbanden in de Daniel Wellington webshop, dus voor wie ook zo in love is een leuke tip.

Ja, dit is absoluut mijn favoriete vest voor het najaar! In combinatie met een panterprint shirt van Only, een zwarte skinnyjeans van H&M en matching schoenen uit de Heidi Klum collectie van Lidl.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 17 november 2018 / 06:05

  Super leuke outfit! Ik leef nu ook in vesten, heerlijk.

 2. 17 november 2018 / 13:39

  Ik ben ook dol op vesten en mijn kast hangt er vol mee. Ik heb het snel koud dus dan is een vest een ideaal kledingstuk, makkelijk aan en toch te warm? hup weer uit 🙂

 3. Irina
  18 november 2018 / 19:43

  Wat een prachtige herfstkleur zeg dat vest! Van dit soort vesten kan ik sowieso geen genoeg krijgen: ze zitten zo lekker!

 4. Tania
  19 november 2018 / 05:22

  Wat een mooie kleur. Ik ben ook gek op vesten. Draag het bijna dagelijks

 5. Hillybillybeauty
  19 november 2018 / 10:25

  Wát een prachtige outfit zo! En die armband is een pareltje.

 6. sonja
  19 november 2018 / 19:01

  Jaaaaaah ik leef ook in vesten, heerlijk! Mooie kleur ook.

 7. ByChristiana
  20 november 2018 / 15:57

  Super leuke outfit, de stukken los zijn mooi maar je hebt ze ook top gecombineerd. Ik zou ZO de hele outfit aantrekken!

 8. Jolanda - Zazazoo
  22 november 2018 / 19:25

  Ik houd echt van dit soort lange vesten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.