Outfit: I need coffee and sun!

Outfit: I need coffee and sun!

Wat was het een heerlijk weertje hé afgelopen weekend!? Hebben jullie er ook zo van genoten? Ik word onwijs vrolijk van die eerste zonnestralen. Lekker naar buiten, de bomen en bloemen komen tot bloei en vooral: dag winterjas! Ik krijg echt voorjaarskriebels haha. Daarom haalde ik één van mijn Vila spijkerjasjes weer uit de mottenballen, trok mijn I need coffee shirt aan en ging lekker naar buiten! I love spring!

I need coffee shirt

Afgelopen weekend liet ik jullie het I need coffee shirt al zien op Instagram. Hij is misschien niet super bijzonder maar het feit dat Tess in hetzelfde shirtje met daarop de tekst I need milk naast mij in haar bedje ligt vind ik alleen al top! Dat ik geen koffie drink moet ik dan misschien er niet bij vertellen he haha.

Een simpele outfit die ik combineerde met een horloge dat ik Jarno ooit cadeau deed en nu af en toe leen hihi.

Ik ontving vorige week een heerlijk vest van de webshop Sans Online. Dit lange vest heb ik serieus in alle verkrijgbare kleuren, hij is zo ideaal! Naast een donker grijze, lichtgrijze en roze variant maakt dit zwarte exemplaar mijn collectie compleet. Hij is van het merk Vila en ik draag ze al jaren. Ze blijven heel lang mooi en zitten heerlijk. Zowel in de winter als de zomer, een basic must have!

Laat de zon maar snel weer komen, dan kan die winterjas uit! Wat vind jij het fijnste als de lente weer begint?

Complete outfit:
Rok:
Shirt: Hema
Vest: Vila
Horloge: the Police
Schoenen: Converse

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

15 Reacties

 1. 17 maart 2017 / 08:58

  Geweldige outfit! Het shirtje is echt zo leuk!

 2. 17 maart 2017 / 10:11

  Wat een leuke outfit en prachtige foto’s zo met die lente bloemen!

 3. 17 maart 2017 / 14:18

  Erg mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind je outfit erg leuk. xx

 4. Mirjam
  17 maart 2017 / 20:10

  Oh wat leuk die combi I need coffee en I need milk… helemaal niet gezien bij Hema. De #mom en #baby shirts vind ik minder leuk…

  • 17 maart 2017 / 20:45

   Die zijn ook nog eens in het wit. En dat is helemaal geen goed idee voor T-shirts voor vrouwen met een baby die nog niet zo oud is hahaha. Tenminste in mijn geval niet 😉

 5. Roos
  18 maart 2017 / 08:06

  Wat een geweldige outfit. Staat je goed!

 6. 18 maart 2017 / 10:23

  Wat zie je er goed uit!! Heel tof vest, zou ik ook wel willen 🙂

 7. 19 maart 2017 / 00:07

  Wauwie wat een gave lente outfit! En leuk gefotografeerd in de bloemen <3
  Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *