Outfit | La Parisienne stripe met COS

Outfit | La Parisienne stripe met COS

Bonjour! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit post voor jullie. Met zoals beloofd: foto’s van mijn nieuwste aanwinst, een la Parisienne stripe t shirt met a-lijn. Kijk je mee?

Vorige week vrijdag ging ik samen met een goede vriendin een hapje eten bij het IJsselhotel dat aan de rivier de IJssel ligt. Een prachtige locatie en het weer zat ook nog eens mee. Ik heb zo’n fijne avond gehad! Lekker eten, mooi weer en goed gezelschap, wat wil je nog meer?

COS

Sinds ik in Antwerpen dit shirt kocht, leef ik hier zo’n beetje in haha. COS is geen goedkope winkel, voor dit shirt betaalde ik 70 euro. En toch kocht ik direct een tweede exemplaar. Waarom? Deze shirts hebben namelijk een lichte a-lijn en verbergen daarom perfect een klein buikje. Je betaalt ietsjes meer maar de kwaliteit is ook super goed. Ik ben fan van COS!

Natuurlijk droeg ik ook mijn nieuwe Daniel Wellington Classic Petite horloge, waar ik inmiddels zo ongeveer aan vastgegroeid ben. Met de kortingscode BEAUTYOPINIE krijg je trouwens nog steeds 15% korting, als je een horloge wilt bestellen via de Daniel Wellington website.

Complete outfit:
Broek: H&M
Shirt: COS
Horloge: Daniel Wellington
Schoenen: Steve Madden

Komen jullie wel eens in één van de COS winkels?

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. Malou | Blonde Blossom
  2 mei 2017 / 06:29

  Het ijsselhotel! Dat is zo’n mooie locatie inderdaad, ik snap helemaal waarom jullie daar heen gingen. Ik vind je horloge prachtig trouwens en je top staat je ook heel goed. Leuk die streepjes! Malou x

 2. 2 mei 2017 / 06:30

  Het ijsselhotel! Dat is zo’n mooie locatie inderdaad, ik snap helemaal waarom jullie daar heen gingen. Ik vind je horloge prachtig en je top staat je ook heel goed. Leuk die streepjes! Malou x

  • Natascha
   Auteur
   2 mei 2017 / 17:04

   Wat een lieve comments toch allemaal 🙂 Super lief Susan, thnx 🙂

 3. 2 mei 2017 / 06:54

  Superleuke outfit! Je horloge vind ik overigens echt heel mooi!!

 4. 2 mei 2017 / 09:45

  Leuke outfit! Vind je top erg mooi. Ben dol op streepjes!

 5. 2 mei 2017 / 17:55

  Wat een prachtige foto’s! De outfit staat je heel goed.
  Stiekem een beetje jaloers op je horloge hihi

 6. Yvonne
  2 mei 2017 / 18:18

  Prachtige outfit en foto’s

 7. 3 mei 2017 / 11:52

  Staat je echt heel leuk! Leuke casual outfit, lijkt me ook lekker zitten.

 8. Babs
  3 mei 2017 / 20:19

  Knapperd! En helemaal je mooie figuurtje alweer terug. (duurde bij mij heel lang…maar toen was ik al 36..)
  Ik ben dol op streepjes, zocht 30 jaar geleden naar shirtjes met streepjes. Staat je super!

 9. 5 mei 2017 / 14:35

  wat heb je een leuke stijl! leuke outfit, vooral die top!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.