Outfit | Mijn nieuwe blauw wit gestreepte blazer

Hoe combineer je een zwart witte blazer

Als er één motief is waar ik gek op ben dan is het wel de blauw witte streep. Altijd goed, classy en verveelt nooit. Vandaag laat ik je dan ook graag mijn nieuwe blauw wit gestreepte blazer zien, waar ik momenteel helemaal fan van ben.

Ik ben gek op de klassieke blauw witte streep

Net voordat ik op vakantie ging heb ik flink wat nieuwe kleding geshopt. Slippers, korte broeken en tops die ik uit de nieuwe collectie in de stad shopte maar ook bestelde ik wat toffe items bij Sans-Online. Mijn oog was namelijk gevallen op het toffe wit-blauwe jasje dat ik op de foto’s in deze blogpost draag maar ook spitte ik de Garcia sale en Object sale door en lag er in no time een fijne zomerse broek met bloemenprint in mijn winkelmand. Nu het zonnetje weer verdwenen is verdwijnt deze broek voorlopig in mijn kast. De blauw witte blazer is juist nu ideaal en draag ik graag omdat ‘ie super zacht en stretchy is.
Blazer met zwart witte strepen

Onder het jasje draag ik vaak een blauw kanten shirt, óf zoals vandaag een fel gekleurde top. Deze okergele scoorde ik vorig jaar bij de Wibra voor een paar euro en tip van flip; vorige week zag ik ze weer in de winkel liggen. Dit seizoen alleen in andere kleuren.

Hieronder draag ik mijn blauwe broek van S. Oliver die ik ook al anderhalf jaar in mijn kast heb hangen, hij blijft mooi. Om de outfit een sportieve touch te geven draag ik mijn nieuwe witte Adidas sneakers eronder. Deze scoorde ik in Amerika voor nog geen 38 dollar. Dat is nog eens leuk toch?
outfit met blauw witte blazer

Complete outfit:
Blauw wit gestreepte blazer: Only via Sans-Online
Shirt: Wibra
Broek: S. Oliver
Schoenen: Adidas

Wat vind jij van het streepjes motief? Jouw ding of liever niet?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 29 mei 2019 / 09:26

  Wat een super leuke outfit. Vind het okergele shirt er ook erg tof bij staan. Wat betreft jouw vraag; ik ben niet zo heel erg van het streepjes motief.. dacht ik. Totdat ik laatst in de winkel was, goed werd geadviseerd, en uiteindelijk met een gestreepte blouse de winkel verliet. hihi. Stond toch best goed eigenlijk. Volgens mij is dit ook mijn enige kledingstuk met streepjes 😉 maar zeker niet het laatste, gok ik.

 2. 29 mei 2019 / 12:01

  Heel leuk die blazer, zelf ben ik niet zo van de streepjes maar dit kan ik wel waarderen, mooie kleur ook.

 3. 29 mei 2019 / 15:32

  Ik kocht laatst ook een shirt van de Wibra!
  Mooi jasje ook, beetje de Navy look met een knipoog!

 4. Laura - I scream beauty!
  29 mei 2019 / 18:10

  Super leuke outfit! Staat je goed! Netjes en toch ook stoer! En Sans-online is echt een fijne webshop!

 5. ByChristiana
  13 juni 2019 / 12:43

  Yes, ik hou hier ook van . Je hebt het ook echt tof gecombineerd zo met dat geel!