Outfit | Mijn nieuwe rode jas en sieraden voor de feestdagen

Outfit | Mijn nieuwe rode jas en sieraden voor de feestdagen

Vandaag wil ik je graag een jas laten zien waar ik verliefd op geworden ben. Kijk je mee naar deze rode beauty? Dan laat ik je direct mijn nieuwe sieraden zien die ik heb uitgekozen voor de feestdagen.

Sieraden met een verhaal vind ik het allermooist

Voor mijn gevoel duurt het nog wel even voordat de feestdagen aanbreken maar over precies een maand is het al Kerstmis. Zo langzamerhand denk ik daarom na over mijn outfit, make-up en sieraden.

Mijn keuze voor dat laatste is al gemaakt, ik ben in love met mijn prachtige set verstrengelde sieraden van KAYA. Als je mijn blog al langer volgt dan heb je de set van vandaag misschien al eerder gezien, want ik heb de sieraden ook in het zilver en liet ze je in deze blogpost zien. Daar heb ik super veel plezier van, net zoals de naamketting van KAYA en de Tiffany armbanden. Ze blijven mooi en de prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde.

Deze armband met twee in elkaar verstrengelde cirkels staat voor de eeuwige verbondenheid tussen Tess en mij. Je kunt hem laten graveren maar ik heb dat niet gedaan. Ik vind hem zo perfect.

Met bijpassende ketting en alvast een kleine sneakpeak van mijn nieuwe rode jas.

Dat ik KAYA een warm hart toedraag (en de sieraden in zoveel blogposts heb laten zien) is niet alleen omdat ik de sieraden mooi vind. Het merk schenkt ook een deel van haar omzet aan een goed doel. Van elk sieraad dat ze verkopen gaat een deel naar kinderen in Gambia. Op dit moment gaan er al 20 kindjes door de donaties van eigenaresse Tanja naar school, en ik hoop natuurlijk dat dit er in de toekomst meer worden!

De perfecte rode jas

Een paar weken geleden vertelde ik jullie over mijn zoektocht naar een nieuwe winterjas. Ik liet je daarin 5 jassen zien die ik bij OTTO had besteld. Mijn eisen waren niet zo heel moeilijk; de jas moest lang zijn, chique maar toch sportief, natuurlijk lekker warm zijn en ook nog eens afkleden.

Drie keer raden op welke jas mijn keuze is gevallen, de minst warme haha. Jarno vond 2 van de 5 jassen mooi maar toen ik deze rode mantel aantrok zei hij; wauw! Daarmee was mijn keuze natuurlijk gemaakt. De mantel is niet geschikt om door weer en wind mee op de fiets te gaan maar is voor nu nog prima.

Hij is lekker lang dus al mijn lange vesten passen er mooi onder en bovendien vond ik de kleur gewoon zo mooi, ik had mijn keuze direct gemaakt. Enne… die warme jas? Die heb ik inmiddels ook gescoord hoor haha. Mijn oog viel in de stad op een heerlijke teddy coat, die laat ik je binnenkort ook zien!

Wat vinden jullie? Heb ik een goede keuze gemaakt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 Reacties

 1. 25 november 2018 / 08:20

  Gave jas heb je gekozen! Staat je mooi die rode kleur.

 2. 25 november 2018 / 12:28

  Je hebt een hele goede keuze gemaakt! Die jas staat je prachtig en zit zo te zien als gegoten. Ook leuk dat je er gympen onder kan dragen. De combinatie met de gouden sieraden, die ik trouwens heel mooi vindt (ook de symboliek erachter) en je zwarte outfit vind ik heel geslaagd en maken het plaatje af. Ps. foto vind ik trouwens ook erg mooi, de rode besjes matchen perfect met je nieuwe jas.

  • Natascha
   Auteur
   25 november 2018 / 19:15

   Dank je wel! Weet je dat ik daar helemaal niet over nagedacht heb haha? Is puur toeval.

 3. Tania
  25 november 2018 / 18:33

  Die rode kleur staat je heel goed.

 4. 25 november 2018 / 20:30

  Wat een prachtige jas, hallelujah! <3 Je armband en ketting zijn ook prachtig, mooi dat er zo'n goed doel achter zit 🙂

 5. petracupcake
  26 november 2018 / 09:04

  Prachtige jas inderdaad, die rode kleur vind ik altijd zo geweldig naar het einde van het jaar toe. Mooie juwelen ook!

 6. 26 november 2018 / 11:28

  Wat staat die jas je goed zeg! Heerlijk warm voor de winter zo lang.

 7. 26 november 2018 / 12:43

  Wauw hele mooie jas, doet me enorm denken aan PLL. Ken je dat? 🙂

 8. 26 november 2018 / 13:46

  Wat heb je een mooie jas aan en wat staat rood je prachtig! En die sierraden zijn een lust voor het oog

 9. 26 november 2018 / 19:02

  De jas staat je goed. En zeker dat lange is ideaal!

 10. 26 november 2018 / 19:05

  Oehh wauw ik ben verliefd op je jas, echt mooi!

 11. YuSt SoMe
  26 november 2018 / 19:41

  Staat je geweldig Natas!

 12. ByChristiana
  27 november 2018 / 09:06

  Dit is inderdaad een jas met een hoge wauw-factor! Prachtige kleur rood en prachtig model. Dat zou trouwens ook echt iets voor mij zijn ; ‘verliefd’ worden op het minst warme model;-)

 13. Jouvence
  29 november 2018 / 09:55

  Mooie armband en wat een prachtige jas!

 14. 29 november 2018 / 19:26

  Die jas is echt te gek! Ik heb laatst voor mijn dochter zo’n fel rode jas gekocht, maar voor mezelf lijkt het ook wel wat 🙂

 15. 2 december 2018 / 16:05

  Staat je prachtig! Ik zou zelf niet zo snel voor rood gaan, is toch wat gewaagder dan zwart maar vind het wel heel tof bij je!

 16. Verena
  3 december 2018 / 10:05

  Zeker een goede keuze! Ik vind de sieraden erg mooi, al zou ik eerder voor zilver gaan