Outfit of the day | Sweet Pink & Moonstoone

Outfit of the day | Sweet Pink & Moonstoone

De lente hangt in de lucht! Ik merk dat ik weer verlang naar lichte, vrolijke kleuren dus toen ik deze chille roze trui zag, lag ‘ie in no time in mijn winkelmandje.Weer eens wat anders dan het donkerblauw en zwart dat ik de laatste maanden veel draag. Hebben jullie dat ook? Dat je verlangt naar lichtere kleuren als de dagen ook langer worden?

My comfy Sweet Pink sweater

Toen ik vorige week even snel de stad in dook (nadat ik een halve week op de bank had gelegen vanwege dat fijne griepvirus) had ik zin om een lekkere comfy sweater te kopen. Ik heb deze trui van H&M ook in het donkerrood en hij zit zó onwijs lekker!

Als ik nu de foto’s terugkijk zie ik ook wel dat ik nog niet helemaal fit ben haha, er zit zo weinig kleur in mijn gezicht. Sowieso heb ik daar snel last van, helemaal als ik pastel tinten draag. Nog een reden dat ik blij ben dat de lente is aangebroken! Het is natuurlijk nog lang geen zomer dus deze trui kan ik nog lekker lang doordragen, daarnaast is ‘ie ook niet zo dik dus op frisse zomeravonden is ‘ie ook heel fijn.

KAYA sieraden

Ik draag hier ook mijn nieuwste sieraad van KAYA. De kans is groot dat je de sieraden van KAYA al vaker heb gespot op BeautyOpinie. Ik heb al meerdere sieraden van KAYA mogen ontvangen maar heb er zelf ook wel eens besteld. Ik vind het gewoon een hele leuke webshop met mama sieraden die bewijzen dat dit écht niet cheesy hoeft te zijn. Een zilveren ketting of armband maar dan met een persoonlijke touch. Zoals deze dubbele ketting, daar ben ik nog steeds onwijs blij mee!

Deze keer besloot ik eens niet te gaan voor een sieraad met gravering want op al mijn sieraden pronkt Tess haar naam tegenwoordig haha. En ik wil ook wel eens zonder haar op stap! De sieraden van KAYA hoef je niet persé te laten graferen. Zoals bijvoorbeeld deze ketting met maansteen. Hij is wel errug subtiel maar ik koos deze steen omdat ik ook twee ringen met een maansteen draag, ik hou nu éénmaal van matchy hihi. De ketting is trouwens ook verkrijgbaar in het goud met felroze steen, die is stiekem denk ik nog leuker!

Hoe is het trouwens met jullie? Hebben jullie het griepvirus kunnen ontwijken? Ik hoor al maanden lang dat iedereen keer op keer ziek is en ik had gehoopt de dans dit jaar te ontspringen. De winter was toch voorbij? Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op kou, sneeuw en de winter maar ik kan nu niet meer wachten tot de lentezon nog vaker gaat schijnen. Laat dat zonnetje maar komen, kom maar op met die Vitamine D!

Complete outfit:
Trui: H&M
Jeans: H&M
Ketting: KAYA sieraden
Ring: Markt
Schoenen: Converse

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 1 april 2018 / 05:07

  Leuk, dat roze! Ik durf dat soort kleuren nooit zo goed te dragen omdat het mij erg flets maakt. Maar dat is een vermoeden, nog niet echt geprobeerd. Hier ook een slachtoffer van de griep. Ziek worden met de Paasdagen. Yay. Fijne dagen gewenst!

 2. 1 april 2018 / 05:39

  Haha ik heb gister met exact dezelfde trui in m’n handen gestaan bij h&m. Heb hem uiteindelijk toch laten hangen omdat ik 1 al 6 roze truien heb en 2 een beetje bang was dat hij snel zou gaan pillen/lelijk zou worden. Maar zo te horen is dat dus niet het geval? Erg leuk! Ik wist niet dat je de sieraden van kaya niet hoefde te graveren. Erg leuk!

  • Natascha
   Auteur
   1 april 2018 / 11:25

   Nou, ik snap wel een beetje wat je bedoelt 😉 Mijn rode trui (die heb ik al wel heul vaak aangehad!) pilt inmiddels wel een beetje. Één seizoen gaat ‘ie echt wel mee maar veel langer denk ik niet helaas.

 3. 1 april 2018 / 08:15

  Leuk hoor, ik houd van kleur dus dit is helemaal in mijn straatje zeg maar 🙂

 4. 1 april 2018 / 09:27

  Fijne trui, ik kijk altijd even bij H&M als ik in de stad ben. Een keer voelde ik mij heel erg grieperig, en daarna ging het eigenlijk goed! Kan natuurlijk ook door de griepprik komen. (even afkloppen)

 5. 2 april 2018 / 05:57

  Wat een heerlijke trui, fijn kleurtje ook! Ook hier een griep-‘slachtoffer’. Begin van het jaar heel ziek geweest en het heeft heel erg lang aangehouden. Van mij mag de lente ook buiten wel beginnen;-)

 6. 3 april 2018 / 07:49

  Wat een leuke kleur! Ik krijg inderdaad ook steeds meer zin in felle(re) kleuren qua kleding. Als de zon schijnt past dat gewoon veel beter (hoewel ik ook altijd heel blij ben met zwart hoor :-)). De sieraden van Kaya ken ik inderdaad ook, ik vind dat er veel mooie dingen te krijgen zijn. Snap je keuze voor de ketting helemaal: leuk toch, dat het bij elkaar past!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.