Outfit of the day: Winter wonder land coat

Outfit of the day: Winter wonder land coat

Voor het eerst sinds mijn zwangerschap heb ik weer een outfit of the day voor je. Eentje in winterse sferen!

Mijn laatste outfit post dateert alweer van begin augustus. Toen liep ik nog waggelend rond in mijn heerlijke joggingsbroek van Studio Anneloes. Inmiddels is het bijna 3.5 maand geleden dat ik bevallen ben en durfde ik het aan om weer eens outfit foto’s te schieten. Nouja, stiekem vond ik het wel een beetje (lees heel erg) spannend hoor. De kilo’s zijn er wel weer af maar mijn oude figuur heb ik nog niet terug. Daarvoor moet ik hard aan de bak in de sportschool. En hoewel ik het sporten erg mis, heb ik momenteel mijn energie hard nodig voor de borstvoeding, mijn werk én blog. Mijn goede voornemen van dit jaar is om wat liever voor mezelf te zijn en mijn lijf dan ook de tijd te geven om te herstellen. Over een paar weken wil ik weer gaan sporten maar voor nu volg ik online yogalesjes én wandel ik in het weekend met Jarno en Tess.

Winter wonder land coat

Tijdens onze laatste wandeling trok ik mijn nieuwe mantel aan die ik heb gescoord bij H&M. Een dikke sjaal erbij en stoere boots, dat vond ik wel wat voor mijn eerste outfit post. Warm en ook lekker op safe hihi.
Outfit of the day Winter wonder land coat
Outfit of the day Winter wonder land coat

Brrr! Ik deed even mijn jas uit om jullie deze witte kraag te laten zien. Ik vind een witte blouse onder een dikke trui altijd erg chique staan maar de meeste blouses kruipen dan op en dat vind ik drie keer niks. Bij de webshop Twinkeltje.nl vond ik een losse witte kraag voor maar €9.99. Ideaal! Zo kan ik elke saaie trui of jurk oppimpen zonder dat er een blouse onder zit die opkruipt.

Dragen jullie wel eens een blouse onder een trui? En heb je ook zo genoten van het mooie (koude) weer?

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 06:53

  Prachtige foto’s, ik vind je jas en laarzen erg mooi!

 2. 28 januari 2017 / 15:19

  Super leuke outfit! Hier in Zuid-Holland aan het strand heeft het in totaal letterlijk 2 uur gesneeuwd. Wat niet eens lang bleef liggen. ;/ Maar mooie foto’s!

  • 29 januari 2017 / 19:01

   Dank je Nienke. Ik hoorde al dat er in het Westen ook veel minder sneeuw was gevallen. Zo jammer als sneeuw weer zo weg is, als het sneeuwt hoop ik dat het ook goed sneeuwt.

 3. 28 januari 2017 / 17:43

  Ik draag wel eens een blouse onder een trui maar ik geef de voorkeur aan een shirt met lange mouwen eronder vind ik net even wat fijner zitten.

 4. 28 januari 2017 / 22:04

  Wat een mooie outfit en wat zie je er stralend uit! Leuk om dit soort mooie foto’s te hebben hoor!

 5. 29 januari 2017 / 09:48

  Prachtige jas! Staat je erg mooi.
  Mijn moeder wordt er altijd erg blij van als ik een bloes onder een trui draag. Vindt ze erg netjes staan. 🙂

  • 29 januari 2017 / 18:59

   hahaha daar kan ik me wel iets bij voorstellen, ben ik zo netjes dan 😉 Denk het wel hihi

 6. Josine
  31 januari 2017 / 21:47

  Mooie look! En zeker, ik ben dol op kraagjes. Staat je goed, liefs Josine
  PS meer looks online zetten, leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *