Outfit of the day | WODEN sneakers

Outfit met WODEN

LESS IS MORE. MUCH MORE. Dat is de slogan van het Deense sneaker merk WODEN en een uitspraak die mij erg aanspreekt. Net zoals de gave sneakers van het merk trouwens. Vandaag heb ik dan ook een outfit post voor je waarin ik je mijn nieuwe WODEN sneakers laat zien. Kijk je mee?

WODEN sneakers

Kennen jullie het Scandinavische sneaker merk WODEN? Ik ben gek op de schoenen van dit Deense merk! Ze staan garant voor een minimalistisch ontwerp, rijke materialen en een sublieme pasvorm. Ze bestaan nog niet zo heel lang, pas sinds 2013 en willen bewijzen dat sneakers niet alleen retro zijn maar ook kwalitatief goed zijn. Ik hoop dat ze nog heel lang bestaan en dat er vele toffe collecties mogen volgen.
WODEN

MUCH MORE Green

Sinds kort loop ik rond op de heerlijke NORA II Lyme Grass sneakers van WODEN. Deze sneakers zijn aan de buitenkant van leer én textiel en de binnenzool is van kurk. Ik heb nog nooit schoenen gehad van kurk maar dit loopt heerlijk joh. Als wolkjes! Ze kosten trouwens €89,95.
WODEN sneakers

Hoewel ik eigenlijk vind dat je in deze maanden helemaal geen jas zou moeten dragen hihi matchen mijn nieuwe WODEN sneakers perfect met de groene jas die ik vlak voor mijn vakantie scoorde in de sale bij H&M. Ik had (geloof het of niet) niet echt een zomer jas en voor 20 euro vond ik dit een hele goede vondst. Met de regen van afgelopen week is dit echt één van mijn favoriete outfits.
WODEN sneakers

Complete outfit:
Jas: H&M
Broek: H&M
Blouse: Steps
Horloge: Daniel Wellington
Schoenen: WODEN

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

  1. 6 juli 2017 / 05:23

    Love them! Mooie kleur. Staat super met je jas zo

  2. 6 juli 2017 / 08:54

    Wat een mooie outfit! Vind vooral de combinatie van je schoenen en jas heel mooi. Looking good!

  3. 9 juli 2017 / 17:44

    Toffe outfit, staat je goed! Ik vind je sneakers prachtig. Zeker in combinatie met je jasje 🙂