Weekend outfit met mijn nieuwe WODEN sneakers

Weekend outfit met mijn nieuwe WODEN sneakers

Als het even kan draag ik een mooi jurkje, een zwarte skinnyjeans of kokerrok. De kans dat je mij in een jeans ziet is een stuk minder groot. Behalve vandaag dan, want ik show je één van mijn favoriete comfy zaterdagoutfits. Één mét jeans en mijn nieuwe blauwe WODEN sneakers. Kijk je mee?

Blauwe WODEN sneakers

Afgelopen zomer maakte ik voor het eerst kennis met het Scandinavische merk WODEN en sindsdien ben ik fan. Niet alleen omdat de filosofie van het merk me enorm aanspreekt, de typische zolen van kurk lopen ook als wolkjes. Ik vind het dan ook eigenlijk best wel zonde dat dit merk nog niet bij iedereen bekend is. En dat is het leuke van het hebben van een blog, je kunt lekker schrijven over de merken die jij tof vindt 😉

Vaak denk je toch als eerste aan de grote, bekende merken, terwijl deze sneakers net zo lekker lopen. Of misschien nog wel lekkerder? Over mijn groene WODEN sneakers ben ik dan ook nog net zo enthousiast als toen ik ze je op de blog liet zien. En nu heb ik het exact zelfde model, de Woden Nora II ook in het blauw!
Blauwe WODEN sneakers

Weekend, tijd om te relaxen!

Ik vind dat WODEN onwijs veel mooie sneakers in haar collectie heeft. Van must have basics sneakers zoals die ik je vandaag laat zien, tot metallic roze en glitter all over. Er zitten zoveel leuke modelletjes tussen! Ik ging deze keer voor veilig blauw, puur omdat deze basic kleur nog ontbrak in mijn garderobe. Slippers, pumps, laarzen én sneakers, ik heb ze nu allemaal in basic zwart, wit, bruin en blauw. Altijd makkelijk om te combineren, dat is een soort tic van mij haha. Wie van jullie heeft dat nog meer?

Vandaag draag ik mijn nieuwe WODEN sneakers in combinatie met één van de twee jeans die ik heb en een lekker comfy vest. Tijd om eens te gaan zitten, te relaxen, want het is weekend! Na een week hard werken kan ik de zaterdag weer extra waarderen. Even met een vriendin bijkletsen in de stad, een wandeling maken met Tess en Jarno of gewoon helemaal niets. Gewoon omdat het kan hihi. Ga jij dit weekend nog wat leuks doen?

Complete outfit:
Vest: H&M
Jeans: H&M
Blouse: Steps
Schoenen: WODEN
Oorbellen: My Jewellery

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. 3 februari 2018 / 06:21

  Staat je heel goed! Je haar zit trouwens ook erg leuk;-) Ik vind sneakers bij anderen dus altijd heel leuk staan, maar zelf vind ik het heel moeilijk om sneakers te combineren in een alledaagse outfit. Het aantal sneakers in mijn kast is dus op dit moment…..NUL!

  • Natascha
   Auteur
   4 februari 2018 / 15:07

   hahaha wat grappig dat je dat zegt. Dit was dus serieus mijn het is weekend kapsel. Kortom één waar ik eigenlijk weinig aandacht aan besteed heb 😉

 2. 3 februari 2018 / 06:30

  Staat je goed hoor deze outfit. Super mooie foto’s! Kan mij voorstellen dat je blij bent met je sneakers.

 3. 3 februari 2018 / 06:54

  Wat een leuke outfit en shoes! Staat je ontzettend goed! Je haar zit inderdaad ook erg mooi!!

 4. Josine
  3 februari 2018 / 09:11

  Mooie foto ’s natas!

 5. 3 februari 2018 / 10:12

  Erg mooie sneakers en je outfit vind ik ook erg leuk!

 6. 3 februari 2018 / 22:50

  Ze zijn heel erg leuk! Ik vind ook dat je ze super leuk hebt gecombineerd met de top en je vest! Heerlijke outfit, dit zou ik ook zo kunnen dragen!

 7. 4 februari 2018 / 07:52

  Ze staan je fantastisch en wat zitten ze lekker he? De mijne heb ik al heel lang, maar ik loop nog steeds op wolkjes!

 8. 4 februari 2018 / 12:18

  Ik zoek voor deze zomer nog een paar leuke sneakers waarmee ik op wolkjes loop. Ze moeten er natuurlijk leuk uitzien maar de pasvorm is ook zo belangrijk. Ik wil namelijk vaker naar buiten ga om een stukje te wandelen en dan lijken ze mij ook ideaal. In het verleden had ik wat miskopen qua sneakers en bleken achteraf heel vervelend te knellen bij mijn tenen.
  Deze lijken mij ook heel goed qua pasvorm, fijne tip!

  • Natascha
   Auteur
   4 februari 2018 / 15:05

   Ik denk dat dit ook wel wat voor jou is Babs, ze lopen echt heerlijk.

 9. 4 februari 2018 / 17:23

  Staat je heel leuk deze outfit! En die schoenen zijn echt wel leuk!

 10. Marlice
  7 februari 2018 / 15:30

  Super leuke sneakers! Die vind kan je nu ook voor een best leuk prijsje vinden.