Over mij

Hoi! Mijn naam is Natascha, 33 jaar, trotse mama van Tess, zwanger van haar broertje en vol trots de eigenaresse van BeautyOpinie.nl. Naast mijn werkzaamheden als blogger werk ik in een marketing- en communicatiefunctie in de ICT. Saai? Nee hoor! Ik vind het geweldig om een geslaagd evenement te organiseren, creatief bezig te zijn, te schrijven en communicatieadvies te geven. Wat ik mis? Beauty!

Beauty gaat voor mij niet om lagen make-up of bakken vol crèmes.

Het gaat om lekker in je vel zitten en goed voor jezelf zorgen. Daar hoort voor mij ook het gebruiken van de juiste smeersels bij. Daarom volgde ik in mijn vrije tijd een thuisstudie schoonheidsspecialiste, gewoon omdat ik meer wilde weten over huidverzorging. Die informatie probeer ik ook te verwerken in mijn blogs.

En zo ontstond BeautyOpinie.nl

In het najaar van 2013 claimde ik op een avond de naam BeautyOpinie, zonder eigenlijk verder goed nagedacht te hebben over hoeveel bloggers er al zijn. Gewoon omdat ik de beauty in mijn professionele leven miste. De naam komt voort uit het feit dat ik altijd op zoek ben naar producten die écht doen wat ze beloven en mooie ingrediënten bevatten. Vrouwen bewust maken van wat ze op hun lijf smeren, mijn mening (opinie) geven over fijns smeersels.

Beautyopinie.nl is een plek waar ik je graag meeneem in mijn eeuwige zoektocht naar betaalbare én kwalitatief goede smeersels, make-up maar ook kleding en accessoires. Je vindt hier veel reviews en ik deel regelmatig tips, inspiratie en nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion met je. Ik schrijf eigenlijk over alles wat voor mij het leven als werkende mama mooier maakt. Letterlijk en figuurlijk.

Wil je meer van me weten? Mail me dan op info[at]beautyopinie.nl