Nieuw! Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum SPF 30

Nieuw! Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum SPF 30

Een nieuwe primer van Paula’s Choice met een SPF? Dat wilde ik testen! Ik heb de Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum nu een tijdje in gebruik en vandaag vertel ik je of ‘ie echt zo bijzonder is.

Paula’s Choice

Je hebt vast wel eens van het merk Paula’s Choice gehoord. Oprichtster Paula Begoun staat regelmatig in de spotlights omdat ze veel weet van ingrediënten in cosmetica. Ik gebruik haar website ook als ik meer wil weten over een bepaald ingrediënt. Paula vindt dat iedereen producten verdient die doen wat ze beloven (Yeah!). Daarom heeft zij haar eigen merk Paula’s Choice op de markt gebracht. Ik ben gek op haar BHA en AHA lotions dus toen ik hoorde van dit primer serum was ik direct nieuwsgierig!
Paula's Choice Resist Smoothing Primer Serum

Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum met SPF 30

Dit product van Paula’s choice zit sinds kort in het assortiment en is een primer, serum en SPF in één. Hoe handig is dat? Het bereidt je huid voor op het aanbrengen van make-up door je huid zachter en egaler te maken. Daarnaast belooft het fijne lijntjes en grove poriën te vervagen en de SPF in de primer beschermt je natuurlijk tegen schadelijke zonnestralen.
Paula's Choice Resist Smoothing Primer Serum

Als je de primer aanbrengt voel je gelijk dat ‘ie siliconen bevat maar het voelt niet alsof mijn huid ‘vol geplamuurd’ zit. De substantie is vrij licht, absoluut niet vet mijn huid voelt gelijk lekker zacht. Er zit geen parfum in deze primer dus de geur is heel neutraal. Fijn!
Paula's Choice Resist Smoothing Primer Serum

Als ik kijk naar de ingrediënten zie ik bovenaan Isododecane. Een ingrediënt dat je huid zacht maakt maar er om bekend staat je poriën niet te verstoppen. Daarna zie ik 6% Ethylhexyl Methoxycinnamate. Dit is een chemische zonnefilter waar nogal wat discussie over is dus ik vind het lastig om hier iets concreets over te zeggen. Verder valt me op dat de primer siliconen bevat en meerdere zonnefilters die zowel UVA A als UVA b straling absorberen. Die staan ook op de tube vermeld; 2% avobenzone, 4% homosalate, 6 octinoxate en 4% octisalate. Tot slot bevat de primer ook veel ingrediënten om je huid zacht te maken waaronder een aantal natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun helende werking.
Paula's Choice Resist Smoothing Primer Serum

BeautyOpinie

De Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum met SPF 30 is zeker een bijzonder product! Ik vind het ideaal dat deze primer zo Multi functioneel is. Vooral over de SPF 30 was ik erg enthousiast. Het is natuurlijk geen vervanger van een goed zonbeschermingsproduct maar in de wintermaanden geeft dit mijn huid toch net even wat extra bescherming. Mijn huid wordt er zachter van, mijn make-up blijft er goed door zitten en er zitten veel verschillende zonnefilters in. In die zin maakt Paula haar beloften dus zeker waar! Voor een grote tube van 30 ml betaal je €35,00. Deze primer is oa te bestellen op de website van Paula’s Choice.

Gebruik jij altijd een primer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 07:25

  Ja! Deze is zo fijn!! Ik heb hem ook mogen testen en het is echt een heerlijk product!

 2. 9 maart 2017 / 19:24

  Ik gebruik maar zelden een primer omdat ik net als jij het huidgevoel vaak niet fijn vindt. Die van Dr. Pierre Ricaud is ook een fijne die niet dat siliconen gevoel geeft ook. Maar ik gebruik het zeker niet dagelijks alleen bij feestjes, etentjes en zo eigenlijk.

 3. 9 maart 2017 / 21:34

  Bijzonder, een primer met SPF! Ik gebruik graag een primer, dan is alles mooi egaal, klaar voor de rest!

 4. 12 maart 2017 / 10:43

  Deze klinkt erg goed. Ik vind dat je super mooie foto’s hebt gemaakt! <3
  Liefs, Florentine

 5. 12 maart 2017 / 22:02

  Paula’s Choice lijkt me zo een fijn merk. Ik heb een boek van haar gelezen waardoor ik ook wel echt fan van haar ben als persoon. Omdat zij zo ontzettend veel weet over skincare denk ik dat haar producten allemaal wel fijn zijn, en deze lijkt me ook echt fijn. Heel handig dat hij zo multi functioneel is!

 6. 14 maart 2017 / 15:22

  Klinkt goed! Tegenwoordig gebruik ik mijn hele huidverzorging alles van Paula’s Choice doet wonderen voor mijn huid! Deze ga ik misschien ook maar een keer proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *