Nieuw! | Zomerse parfums van Pepe Jeans

Zomerse parfums van Pepe Jeans

Zie je jezelf al zitten aan de bar, met een cocktail en de zon op je huid? Pepe Jeans heeft twee nieuwe geuren op de markt gebracht om de zomer te vieren en je dat heerlijke gevoel elke dag opnieuw te laten beleven.

#Summercocktail | De cocktail edition van Pepe Jeans

Misschien heb je de vrolijke zomergeuren van Pepe Jeans al eerder gezien? Dat kan! Eerder kwam Pepe met dezelfde (fantastische!) flacons in de vorm van cocktailglazen en cocktailshakers alleen waren de geuren nét even anders. Die collecties droegen de namen Life is Now en Celebrate en nu is daar de Cocktail Edition. Twee geuren, één voor hem en één voor haar. Beide geuren zijn verkrijgbaar in een 30ml (€26,95) en 80ml verpakking.

De cocktail edition van Pepe Jeans

Pepe Jeans Cocktail for Her

De damesgeur uit de nieuwe Pepe Jeans Cocktail for Her lijn is een musthave, al is het alleen al om haar haar prachtige vormgeving. Een cocktailglas dat geïnspireerd is op een stralende zomerdag. Net zoals de inhoud trouwens. Dit parfum heeft een frisse, weelderige topnoot gecreëerd door de combinatie van rood fruit vermengd met ananas en cassis, die overgaan in een verfijnd bloemenboeket. In de basis een warm sandelhout, zijdemusk en een suikergesponnen ambereffect. Die combinatie maakt een zoete zomercocktailgeur.

Pepe Jeans Cocktail for Her review

Pepe Jeans Cocktail for Him

Speciaal voor hem is er ook een nieuwe cocktailgeur, de exotic shaker. Alhoewel, voor hem? Ik vind m zelf ook heerlijk! Officieel is het dan ook een unisex geur die een stuk frisser is dan haar roodgele zusje. Deze geur bevat citrus met yuzu-melange, versterkt door een dosis koude kruiden en kardemom. Hij opent met tonen van grapefruit en gember, wat hem fris en kruidig tegelijk maakt. Love it!

Pepe Jeans Cocktail for Him review

Ken jij de nieuwe Pepe Jeans cocktail edition geuren al? Wat is jouw ultieme zomergeur?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 3 juli 2021 / 06:13

  Ik ben erg benieuwd naar de geuren! Momenteel draag ik graag de nieuwe zomergeur van L’Occitane: Osmanthus.

 2. 4 juli 2021 / 12:02

  Wat een super leuke flacons zijn dit toch ! Geven toch direct een zomer gevoel! Ik heb de laatste tijd vooral de dames geur veel geroken en vind ’em lekker fris en fruitig.

 3. 4 juli 2021 / 15:12

  Oh, deze klinken heel erg fijn. Benieuwd naar de geur.

 4. 5 juli 2021 / 08:13

  Wat een leuke, bijzondere flacons. Ik ben erg benieuwd naar de geuren!