Persoonlijk | Even bijkletsen

Persoonlijk | Even bijkletsen

Goodmorning lieve allemaal. De afgelopen weken is er zó ontzettend veel gebeurd dat ik jullie in deze blogpost eens wilde bijkletsen, voordat ik weer de één na de andere beautyreview online slinger.

Bedankt

Allereerst wil ik jullie uit de grond van mijn hart, héél erg bedanken voor alle reacties op het overlijden van mijn lieve papa. Ik verbaas me nog steeds over de hoeveelheid kaartjes, privé berichtjes, appjes, mailtjes en comments die ik mocht ontvangen. Ik had daar namelijk helemaal niet zo bij stil gestaan. Dat ik deze van mijn ‘real life’ vrienden zou ontvangen had ik natuurlijk wél verwacht maar alle berichtjes van mijn ‘online vriendinnetjes’ hebben me ook zó goed gedaan!

Mijn blog is puur een hobby, ik heb geen 30.000 unieke bezoekers per maand en tóch kreeg ik zoveel berichtjes. Dat jullie zo met me meeleven vind ik onwijs fijn. Omdat ik meestal niet zo scheutig ben met privé verhalen op BeautyOpinie vond ik het best spannend om deze gebeurtenissen in mijn leven online te plaatsen. Ik ben blij dat ik het wel gedaan heb, jullie steun is super fijn! Wat heb ik toch lieve en betrokken bezoekers.

Even bijkletsen

De afgelopen dagen heb ik bewust even geen blogposts geschreven zodat ik alle tijd kon nemen om bij te komen. Vrijdag zijn we met ons gezin, mama en mijn zusje lekker naar Center Parcs gegaan. Dat hadden we trouwens niet bewust geboekt hoor. Papa riep al heel lang dat hij graag een paar dagen met z’n allen in een huisje wilde, vooral omdat hij graag wilde zwemmen met Tess. Het is dus eigenlijk best wel triest dat hij dat juist niet meer mocht meemaken. Aan de andere kant was de timing voor ons heel goed. Lekker even tot rust komen. We hebben veel geluierd, spelletjes gespeeld, gezwommen en veel te veel chocolade gegeten hihi. Kortom: we hebben gedaan waar we op dat moment zin in hadden en dat was fijn.

En nu

Hoe nu verder is de grote vraag. Voor mij persoonlijk betekent het dat het gewone leven langzaam weer verder gaat. Iedereen is weer aan het werk en naar aanleiding van alle gebeurtenissen heb ik voor mijzelf ook wat dingen op een rijtje gezet. Zoals jullie weten ben ik op zoek naar een nieuwe marketing- en communicatiebaan en ik heb het idee dat ik nu nóg beter weet wat ik wil. Ik neem geen afwachtende rol meer aan maar ga zelf actief op zoek! Ik heb een plan in mijn hoofd en dat ga ik deze week vorm geven.

Voor BeautyOpinie betekent het dat vanaf nu weer langzaam nieuwe blogposts online komen. Ik begin met de blogposts die mij de meeste energie geven. Wie BeautyOpinie al wat langer volgt kent de BeautyDossiers misschien nog wel? Blogposts waarin ik onderzoek doe naar verschillende ingrediënten. Dat zijn niet de best gelezen artikelen maar wel die waar ik mijn ei in kwijt kan. En dát is precies waarom ik blij ben dat mijn blog een hobby is 😉

Nogmaals bedankt, veel liefde voor jullie!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 21 november 2017 / 10:32

  Je hoeft niet zoveel bezoekers te hebben om veel reacties te krijgen ben blij dat er heel veel mensen zijn die nog meeleven met andere mensen. Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze moeilijke periode! Ik hoop dat je die baan krijgt die je wilt

 2. 21 november 2017 / 13:37

  Komt goed! Heel veel liefde voor jou!

 3. 21 november 2017 / 13:56

  Fijn dat je even wat rust in je hoofd hebt gekregen, en dat je ook direct een beeld hebt bij welke kant je nu op wilt. Goed dat je focust op de toekomst, hoewel dat soms best wel lastig kan zijn. Ik hoop dat het je snel lukt om een leuke baan te vinden! <3

 4. 21 november 2017 / 15:58

  Fijn dat je een helder plan hebt, succes met de job-hunt!

 5. 21 november 2017 / 16:30

  Rustig aan! Doe waar jij je prettig bij voelt! Succes en liefde xxx

 6. Sabrina
  21 november 2017 / 17:51

  Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Fijn dat jullie een paar dagen met elkaar doorgebracht hebben. Het is zo belangrijk om op dit soort momenten tijd voor elkaar en voor jezelf te nemen . Een goed moment om mooie herinneringen met elkaar op te halen.
  Ik wens jou en de rest van de familie heel veel sterkte !

 7. 21 november 2017 / 18:51

  Life goes on… en ik vind het super hoe jij je weer herpakt. Als ik een baan zie, ik deel hem met je!

 8. 22 november 2017 / 05:21

  Mooi om te lezen dat je een positieve draai geeft aan iets heel erg verdrietigs. Good luck with finding a job! Ik geloof dat je het kan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.