Persoonlijk | It’s my 31st birthday!

Persoonlijk | It’s my 31st birthday!

Hiep hiep hoera, vandaag mag ik 31 kaarsjes uitblazen. Tijd dus voor een korte bijkletsblog en taartjes!

Big party time

Vorig jaar op 18 oktober werd ik 30 jaar en hoewel ik altijd heb gezegd dat ik dat groots wilde vieren, kwam het er door de geboorte van Tess niet van. Ik was veel te druk met cocoonen en zat helemaal niet op al die visite te wachten haha. Dit jaar vier ik dus gewoon voor de tweede keer mijn 30ste verjaardag!

Eigenlijk is het vandaag helemaal geen groot feest hoor want ik heb meerdere afspraken in mijn agenda staan. Ik vier mijn verjaardag bijna nooit op de dag zelf, vooral als 18 oktober op een doordeweekse dag valt. Is dat voor jullie herkenbaar? Ik vier mijn verjaardag liever in het weekend. Als je de dag erna uit kunt slapen hihi.

It’s my 31st birthday!

Vier ik het dan helemaal niet vandaag? Jaaaaaawel! Ik weet al dat Tess op het kinderdagverblijf iets voor me geknutseld heeft dus ik ben heel benieuwd naar dit cadeau, wat bij voorbaat het leukste cadeau is dat ik kan krijgen. De slingers hangen ook al aan het plafond en het is tijd voor taartjes.

En wie jarig is trakteert. Dus hierbij een heerlijk stukje, digitale taart voor jullie allemaal!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. 18 oktober 2017 / 04:09

  Gefeliciteerd! Maak er vandaag en in het weekend een mooi feestje van!

 2. bychristiana
  18 oktober 2017 / 05:51

  Hiep hiep hoeraaaaaaaaaaaaa! Ondanks je drukke agenda, hopelijk voel je je vandaag toch een beetje jarig!

 3. 18 oktober 2017 / 06:02

  Van harte gefeliciteerd meid!! Maak er een mooie dag van en feest lekker dit weekend!!

 4. 18 oktober 2017 / 07:48

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt vandaag!

 5. 18 oktober 2017 / 08:44

  Dank je, hap..nomnomnom 😉
  Van harte gefeliciteerd lieverd! Ik ben benieuwd wat de lieve Tess voor je gemaakt heeft!
  Maak er een fijne dag van!

 6. 18 oktober 2017 / 09:30

  Happy Happy birthday! Leuk dat Tess iets voor je gemaakt heeft, ben benieuwd! Geniet van je dagje<3
  Liefs Florentine

 7. 18 oktober 2017 / 16:51

  Ik heb twee eierkoeken gepakt… heel,Sonja Bakker!
  En heb je al genoten?

 8. 18 oktober 2017 / 19:31

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ach ja, die zelfgemaakte cadeaus zijn toch geweldig! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

 9. 19 oktober 2017 / 04:18

  Van harte gefeliciteerd! Ook al ben ik een dagje te laat. Hoop dat je een leuke dag hebt gehad en dat je ook zwaaaaar bent verwend!