Persoonlijk | Onze familie vakantie naar Mallorca

Persoonlijk | Onze familie vakantie naar Mallorca

Het is gewoon al weer een weekje geleden dat we terugkwamen uit Mallorca. Of moet ik zeggen pas? However; vandaag wil ik lekker een beetje in de vakantiemodus blijven dus ik vertel je alles over onze familytrip naar Mallorca. Met veel zomerse kiekjes natuurlijk!

Alweer op vakantie naar Mallorca

Mijn favoriete vakantiebestemming? De Balearen! Ik ben gek op Ibiza en Mallorca. Het is maar 2 uurtjes vliegen, de kans op zon is enorm groot, de sfeer is er relaxed en de natuur vind ik echt bizar mooi. Vorig jaar gingen wij voor het eerst met ons gezinnetje naar Mallorca. Een heerlijke vakantie die ons goed bevallen is, zeker met een baby. Normaal gesproken ga ik niet graag 2 jaar achter elkaar naar hetzelfde land maar drie weken geleden reisden we toch weer naar dit heerlijke eiland.

Vorig jaar verbleven we in Cala D’or, dit jaar lag onze accommodatie aan de andere kant van het eiland, Cala Millor. We hadden hier een appartement (kan ik je echt aanraden als je met een kindje reist!) en alles was prima voor elkaar. Een ruim balkon, overal de prachtigste bloemen en een relax area met de mooiste fonteinen.

Ons appartementje op de begane grond….

Dit is dus waarom ik zo gek ben op de Balearen. Do I need to say more? Dit wil ik wel elke dag zien als ik wakker word! De zee lag namelijk op 5 minuutjes lopen van ons appartement.


Palma de Mallorca

Breng je een bezoekje aan Mallorca? Dan ga je natuurlijk ook naar Palma en breng je een bezoekje aan de Kathedraal. Ik had dit vorig jaar ook al gezien maar het blijft indrukwekkend mooi. Dat groene water, het prachtige bouwwerk, de details. Love it!Het was wel warm hoor, 30 graden en dan door een grote stad sjokken. Na mijn bezoekje aan de Sephora (duh! natuurlijk moest ik daar langs) even bijkomen in de schaduw. Ik scoorde hier trouwens een prachtig oogschaduwpalette van Too Faced die ik je binnenkort laat zien.

Valdemossa

Een gedeelte van het eiland dat ik nog niet had gezien was Valdemossa. Een klein, ydillisch bergdorpje waar Chopin geboren is. In het dorpje zelf viel niet heel veel te beleven maar het uitzicht en de natuur was er belachelijk mooi. Absoluut de moeite waard om te bekijken als je op Mallorca bent.Kijk Jarno, hier moet je een foto van maken haha.

Overal waar je kijkt zie je van die prachtige bloemen. Waarom hebben we dit in Nederland niet?

Dit is dus waarom ik dit eiland zo fantastisch vind. We hebben het heerlijk gehad. Genoten van elkaar, de zon, de natuur en vooral van het lekker niets doen haha. Ik mis het nu al, daarom maar eens bedenken waar onze volgende trip naar toe gaat. Iets om naar uit te kijken!

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Portugal lijkt me heel mooi, zou dat iets zijn voor volgend jaar?

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 28 juni 2018 / 06:48

  Al die prachtige bloemen overal! Dat mis ik hier ook wel inderdaad. Wat een heerlijke bestemming!

 2. 28 juni 2018 / 11:57

  Heerlijke omgeving is het!

  Tenerife blijft een van mijn favoriete zon bestemmingen

 3. debbeautygoddessnl
  29 juni 2018 / 04:56

  Wat een mooie foto’s! Kom er nog meer van in vakantiestemming! Wij zijn een keer op Mallorca geweest en die kathedraal staat me zeker nog bij, heel indrukwekkend. Prachtig ook die kleurrijke bougainvilles, ik heb er dit jaar een gekocht (ook fuchsia roze) voor in de tuin en die doet het verrassend goed. Geeft me echt een vakantiegevoel en zo heb ik toch een beetje Spanje in mijn tuin (nu de palmbomen nog hihi). Wij gaan dit jaar voor de 4e keer op een rij naar Gran Canaria. Kan ik je ook aanraden en is ook zeker super leuk voor kids. Waarom iets veranderen als het goed bevalt denk ik zelf. e gaan wel naar een andere accommodatie dit jaar dus ben benieuwd. ps. Ik vind je maxi jurk met palmbladeren trouwens super mooi!

 4. YuSt SoMe
  29 juni 2018 / 16:51

  Oh wat heerlijk. Ja die bloemen zijn echt prachtig zeg. Ik ga voor het eerst met het vliegtuig na 18 jaar.

 5. ByChristiana
  30 juni 2018 / 18:05

  Oh wat een heerlijke en prachtige plekken allemaal zeg. Ik kan me voorstellen dat je hier ontzettend genoten hebt. En wat een mooie foto’s ook van jou!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.