Persoonlijke update | Tijd om even bij te kletsen

Persoonlijke update | Tijd om even bij te kletsen

Als ik op maandag een blogpost plaats is dat vrijwel altijd een kijkje in mijn ‘gewone’ leventje. Ik laat je zien wat ik allemaal beleefd heb maar ik sta zelden écht stil bij hoe het nu met me gaat. Als je mijn blog wat langer volgt dan weet je misschien dat ik sinds een paar weken geen betaalde baan meer heb, en dat was best even slikken. Baby erbij, baan weg? Tijd om even uitgebreid bij te kletsen.

Job Update

Een paar weken geleden vertelde ik je al dat ik wist dat mijn contract niet verlengd werd omdat ik een contract voor onbepaalde tijd moest krijgen. En tsja dat zat er in verband met reorganisatie niet in. Natuurlijk vond ik dat jammer. Ik vond mijn werk leuk en volgens mij was dat wederzijds 😉 Gelukkig zit er ook een positieve kant aan het verhaal: Ik wil graag eens in een andere branche werken, dus dit is mijn kans!

Open staan voor nieuwe dingen

De afgelopen weken kwamen er ineens mooie dingen op mijn pad. Wanneer een deur dicht gaat, gaat er ergens anders een deur open? Alsof het zo moet zijn. Hoe bijzonder is dat! En ik mag ook nog eens zelf kiezen welke deur ik open maak. Ik heb besloten om na mijn vakantie naar Mallorca een keuze te maken. Ga ik volledig aan de slag bij een bedrijf dat me heel leuk lijkt? Of kies ik voor een parttime job en richt ik me daarnaast op freelance schrijf klussen? Who knows. In elk geval ga ik deze maand blogs schrijven voor een online kledingwinkel en heb ik net mijn SEO/SEA training afgerond.

Het is dus maar net hoe je het bekijkt. Je kunt in een hoekje van je bed wegkruipen of open staan voor nieuwe, frisse ideeën. Ik kies bewust voor dat laatste. Ik heb eindelijk mijn rust gevonden en kan nu oprecht zeggen dat ik energie heb gevonden voor nieuwe dingen. Niets doen? Brrrr, dat is niets voor mij. Nu is niets doen met een baby in huis sowieso geen optie hoor. Hoe doen die thuis blijf mama’s dat toch? Het is super druk haha.

Het mama zijn

Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat ik graag weer aan het werk ga. Contact met collega’s, zelfontwikkeling, you know. Toch geniet ik ook erg van het thuis zijn. Tess is vandaag precies 8 maanden en ze groeit zo bizar snel! Ze begint te rollen, te kruipen en is vliegensvlug. Hoe kan het dat het voor mij voelt alsof ze pas 3 maand oud is? Ik ben nog steeds geneigd om te zeggen dat ik net bevallen ben en dat is helemaal niet zo haha. Ik vind het bijzonder dat ik nu zo veel bij haar kan zijn; elk nadeel heeft zijn voordeel! Dus ik geniet er maar lekker van, helemaal in combinatie met het mooie weer.

Stoppen met BeautyOpinie?

Don’t worry, ik heb geen concrete plannen hoor! Maar de laatste tijd vraag ik me dit wel eens af. Ik ben gek op skincare en wil dat graag delen. Zo is BeautyOinie ooit begonnen. Ik merk dat ik na 3.5 jaar bloggen nu even in een dipje zit. Daar merk je waarschijnlijk niet zo veel van, want het gebeurd zelden dat ik geen blogpost plaats. Klein strebertje dat ik ben 😉 Dat laat ik steeds meer los en dat bevalt me wel.

Ik ben niet het type voor 20 oogschaduwpalettes en 150 nagellakjes. Ik wil investeren in kwaliteit en merk dat dat het plaatsen van zoveel reviews lastig maakt. Daarnaast zijn er ook zoveel toffe andere bloggers! Ik heb me vooraf nooit gerealiseerd dat het er ZOVEEL zijn. Voor mij is het een hobby, ik heb nooit de intentie gehad om professioneel te bloggen. Dat vind ik prima. Alleen die combinatie van een leuke, betaalde baan én een hobby die ENORM veel tijd kost is wel eens lastig. Twijfel je om een blog te beginnen vanwege alle goodies die je krijgt? Ik heb ‘t al vaker gezegd maar please begin dan geen blog! Gewoon…. niet….

Maar genoeg over mij, hoe is het met jou?

Volg:
Share:

14 Reacties

 1. 6 juni 2017 / 04:28

  Wat fijn dat er een andere mogelijkheid op je pad is gekomen. Hoe naar het ook is als je hoort dat er niet verlengd gaat worden. Goed dat je met een positieve blik en gedachte erin bent gestapt. Succes met je nieuwe uitdaging en de rest volgt vanzelf.

 2. 6 juni 2017 / 05:35

  Wat tof zeg, je nieuwe mogelijkheden! Ben benieuwd voor welke kledingwinkel je blogs gaat schrijven 🙂 Ik herken je struggle wel over het bloggen: het is soms gewoon veel, gecombineerd met alle andere dingen om je heen.

 3. 6 juni 2017 / 05:48

  Bloggen is echt veel werk ja, maar zolang je het met plezier doet is het te doen. Weet je dat ik er echt van sta te kijken dat Tess al zo ‘oud’ is? Wat gaat de tijd snel zeg!!

 4. 6 juni 2017 / 06:04

  Ik zit regelmatig in een blogdipje om meerdere redenen. De ene keer loopt alles als vanzelf en de andere keer wordt het mij teveel. Als ik terugkijk toen Tom klein was had ik geen tijd voor andere dingen, hij was een klein handenbindertje en als ik even niks te doen had moest ik weer uitrusten. Maar ik kan gewoon niet stilzitten. Laatst vroeg iemand nog hoelang ik bezig was met bloggen.. Nou, de hele dag eigenlijk. Het is zo verstrengeld met mijn leven ik blijf maar doorgaan, ook als ik een week vooruit heb gewerkt.
  Het is gewoon zo verslavend. 😉

 5. 6 juni 2017 / 10:24

  Stop maar niet met bloggen, dan moeten we je missen 😀 Maar ik begrijp je heel goed zoals ik zei. Er is bewust en onbewust veel concurrentie waar je toch een soort van ‘last’ van krijgt.

 6. 6 juni 2017 / 11:50

  Heel leuk dat er nieuwe mogelijkheden op je pad zijn gekomen.. Succes met je nieuwe uitdaging!

 7. 6 juni 2017 / 16:50

  Als de ene deur sluit, gaat de ander open en laat het gebeuren. Controle los en go with the flow, best eng…
  Ik ben nu 3/4 jaar op en af aan het bloggen, moest mijn draai nog vinden. Maar na mijn stop, was die pauze wel even prettig om te realizeren dat bloggen voor mij ook een stukje therapie is.

 8. 6 juni 2017 / 17:24

  Fijn hoor dat je wel na afloop van je contract nieuwe mogelijkheden hebt. Ik vind het ook pittig om te bloggen naast mijn fulltime baan maar ik vind het na 3 jaar nog steeds superleuk om te doen dus dan kost het toch minder moeite. Ik denk wel dat als mijn kids niet al volwassen zouden zijn ik dat niet had kunnen doen.

 9. 7 juni 2017 / 10:45

  Niet stoppen met bloggen hoor, ik ga je missen! Ben benieuwd naar je nieuwe baanavontuur. En nu nog even lekker genieten van je kleine meid. Het gaat inderdaad zo snel 🙁

  • 8 juni 2017 / 06:49

   Wat lief!!! Haha dit soort berichtjes doen me goed, fijn!

 10. 7 juni 2017 / 19:49

  Ik hoop niet dat je gaat stoppen hoor, ik vind je een van de puurste bloggers! Succes met het nemen van een besluit, wat een heerlijke luxe eigenlijk.

  • 8 juni 2017 / 06:48

   Oh Natasja dat is denk ik wel het mooiste compliment dat je me had kunnen geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *