Pink Gellac Boudoir Charm swatches

Pink Gellac Boudoir Charm Collection swatches

Jaaa, het is weer zover! Pink Gellac heeft een nieuwe kleurcollectie uitgebracht en hij is super tof! De collectie staat in het teken van Boudoir en is dus op en top vrouwelijk. Kijk je mee naar de Pink Gellac Boudoir Charm swatches?

Review Pink Gellac Boudoir Charm Collection

De Pink Gellac Boudoir Charm Collection bestaat uit vijf kleuren die perfect aansluiten bij het herfstseizoen dat vorige week begonnen is. Van een glitterende witte teint tot dramatisch rood en diep paars, allemaal even vrouwelijk. Het is één van mijn favoriete Pink kleurcollecties van het afgelopen jaar.

Review Pink Gellac Boudoir Charm Collection

Pearly nude

Pearly nude is de meest subtiele kleur uit de Pink Gellac Boudoir Charm Collection. De naam zegt het eigenlijk al, dit is een neutrale nude teint met een subtiele parelmoerglans. Chique!

Pearly nude pink gellac swatches
swatches pearly nude pink gellac

Radiant white

Radiant white is een tikje doorzichtig, bevat mooie subtiele shimmers en dekt verrassend goed in één laagje. Ook prachtig voor de wintermaanden, ik krijg er zo’n cozy wintergevoel van.

Radiant white pink gellac swatches
swatches radiant white pink gellac

Maroon purple

Maroon purple is de kleur die ik zelf het liefst draag. Het is een vrouwelijke paarse teint met blauwe ondertoon. Staat ook overal bij.

Maroon purple pink gellac swatches
Swatches maroon purple pink gellac

Blissed mauve

Blissed mauve is iets minder opvallend. Een licht paarse kleur met koele ondertoon die vrijwel overal bij staat. Er valt iets minder over te zeggen maar hij is ook heel mooi.

Blissed mauve pink gellac swatches
Swatches blissed mauve pink gellac

Dramatic red

Tot slot; dramatic red. Wat mij betreft dé showstopper uit de Pink Gellac Boudoir Charm Collection. Het is een dieprode kleur met subtiele glitters. Voor een ultiem Boudoir gevoel en een lak om alvast klaar te zetten voor de feestdagen. Ook daar past ‘ie perfect bij.

Dramatic red pink gellac swatches

Deze kleur komt alleen niet optimaal tot zijn recht op mijn korte nagels. Ik laat hem je toch op deze manier zien, simpelweg omdat ik je altijd de dingen laat zien zoals ze zijn. Dus nu ook 😉 Op mijn wijsvinger zie je de subtiele glitters goed, mooi he?

Swatches dramatic red pink gellac

Wat is jouw favoriete kleur uit deze Pink Gellac Boudoir Charm swatches?

Wil je meer weten over Pink gellac? Eerder schreef ik al een review van de Pink gellac LED starterkit en de premium starterkit van Pink gellac en de Pink gellac Uncovered6 Pink gellac Uncovered5Pink gellac Festival Summer collectie en onlangs liet ik je nog de Pink Gellac Island wave swatches zien.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 2 oktober 2020 / 06:30

    Wat een prachtige collectie, heel chique ook! Ik vind Blissed Mauve tot nu toe het mooiste. Ga ze binnenkort ook allemaal uittesten.

  2. 2 oktober 2020 / 09:34

    Wat een geweldige collectie. Het doet mij heel erg denken aan de roaring ’20!

  3. 5 oktober 2020 / 20:21

    Prachtige collectie en wat een mooie kleurtjes zeg, leuke review heb je ervan gemaakt!