Pink Gellac Festival Summer swatches

Pink Gellac heeft weer een nieuwe kleurcollectie uitgebracht, een hele zomerse deze keer. Vijf lakjes waar je het festival gevoel mee in huis haalt! Ik laat je de Pink Gellac Festival Summer swatches zien.

Een nieuwe kleurcollectie

De nieuwste kleurcollectie van Pink Gellac is er één naar mijn hart: vijf felle kleurtjes waar je instant vrolijk van wordt. Een festival bezoeken zit er dit jaar helaas niet in, maar met deze collectie is het wel één en al feest op je handen (die waarschijnlijk net zo droog zijn als die van mij dankzij het vele handen wassen!).

Pink Gellac Festival Summer swatches

Ik heb alle kleurtjes voor je op een rij gezet:

291 Techno Pink

Mijn favoriet uit deze kleurcollectie is 291 Techno Pink. Een super felle kleur neon roze die wat mij betreft niet mag ontbreken in een nagellak stash. Ook voor de teennagels is dit mijn favoriete kleur in de zomer.

293 Dancing Green

Als je van neon kleuren houdt en niet bang bent om op te vallen dan is daar 293 Dancing Green. Heftig hoor! Ik vind ‘m daarom ook erg geschikt als kleine touch up bij nailarts.

289 Breeze Yellow

289 Breeze Yellow is ook weer zo’n felle tint en kun je ook erg goed gebruiken bij nailarts. Hij heeft een warme ondertoon en is echt weer eens wat anders.

292 Punch Pink

292 Punch Pink is een stuk zachter van kleur en meer voor iedereen die Techno Pink te opvallend vindt. Dit is zo’n altijd goed kleur roze.

290 Sunblaze Orange

Tot slot is de kleur 290 Sunblaze Orange ook erg geschikt voor iedereen die van wat minder opvallende nagels houdt. Het is een zachte warme gellac kleur die overal bij staat. Dit is ook één van mijn Pink Gellac favorieten.

Meer zien?

Wil je meer weten over Pink Gellac, bekijk dan eens deze blogposts: Pink Gellac premium starterset of mijn review van de gewone Pink Gellac starterset en swatches van alle kleurcollecties van het afgelopen jaar.

Welke van deze Pink Gellac Festival Summer swatches is jouw favoriet?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 8 mei 2020 / 06:56

    Prachtige foto’s heb je gemaakt! Kom helemaal in zomerse sferen! Techno Pink is ook een van mijn favorieten, naast Sunblaze orange en Punch Pink. Die zijn toch het meest draagbaar vind ik.

  2. 8 mei 2020 / 12:31

    Heel mooi allemaal! Heel erg bedankt voor de gele lak! Ik ben er heeeeeel blij mee!

  3. 9 mei 2020 / 08:18

    Wat een mooie collectie hé! Ik ben ook enthousiast. 🙂