Pink Gellac Love Affair swatches

Pink Gellac Love Affair swatches

Heb jij de nieuwste kleurcollectie van Pink Gellac al gespot? Vijf verleidelijke tinten om verliefd op te worden genaamd Love Affair. Ik laat ze je graag zien en show je stuk voor stuk alle Pink Gellac Love Affair swatches.

De nieuwste trendkleuren van dit moment

De allernieuwste kleurcollectie van Pink Gellac is er één voor wie houdt van subtiele teinten. Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik hier gek op ben. De Pink Gellac Love Affair collectie bevat zachte kleurtjes; van satijn roze tot een frisse jade kleur. Allemaal dekken ze verrassend goed in 2 dunne laagjes en kosten ze 15 euro per stuk.

Zoals je gewend bent van Pink kun je de hele collectie in één keer kopen in een tof vormgegeven colorbox. Alleen daarom wil je alle kleurtjes al hebben toch? Pink Gellac heeft weer een prachtige collectie neergezet, ik vind ze allemaal even mooi en schattig.

pastelkleuren van pink gellac

319 Decent White

319 Decent White pink gellac
319 Decent White is een gedempte witte tint met een koele, grijze ondertoon
pink gellac 319 Decent White
In twee dunne laagjes dekt deze kleur perfect

320 Powder Pink

320 Powder Pink
320 Powder Pink is een zachte tint met een creamy finish
pink gellac 320 Powder Pink
Ook deze dekt in 2 dunne laagjes en doet me denken aan een aardbeienmilkshake, yum!

321 Satin Pink

Mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie bevat gouden pearl shimmers: crush: 321 Satin Pink
pink gellac 322 Sparkle Peach
De glinstering is subtiel maar prachtig zichtbaar als de zon op je nagels schijnt

322 Sparkle Peach

322 Sparkle Peach pink gellac
322 Sparkle Peach is een zoete tint, vol met witte pearl shimmers
Ook deze shimmers zijn heel subtiel maar zeker aanwezig, vooral in het zonlicht

323 Gentle Jade

En tot slot 323 Gentle Jade, de frisse bries in deze collectie. Love it!
323 Gentle Jade pink gellac

Meer zien?

Ben je benieuwd naar andere kleurcollecties? Ik ben gek op de gellac van Pink en heb de afgelopen maanden al meerdere collecties laten zien. Bijvoorbeeld de Pink Gellac Safari swatches, de Touch up shine topcoats, de Pink Gellac Devotion swatches, de Pink Gellac Boudoir Charm swatches en de Pink Gellac Island wave swatches. Een compleet overzicht van alle blogposts over Pink Gellac vind je hier.

Wat vind jij van deze Pink Gellac Love Affair swatches?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 16 juni 2021 / 06:21

  Ik vind satin pink erg mooi, ik ben wel benieuwd hoe die kleur er op de nagels uitziet.

 2. 16 juni 2021 / 11:24

  Mooie zachte kleurtjes, gentle jade vind ik zelf niet zo, maar staat wel weer leuk in nailarts .

 3. 17 juni 2021 / 08:08

  Oh dit zijn echt helemaal mijn tinten! Mooie collectie 🙂

 4. 25 juni 2021 / 15:48

  Mijn favoriet is Satin Pink en heb ik ook al verschillende keren gedragen sinds dat ik de collectie ontvangen had.