Pink Gellac Luminous swatches

Pink Gellac Luminous swatches

Op de valreep van 2021 introduceert Pink Gellac de meest oogverblindende collectie van het jaar: Luminous! Deze collectie bevat vijf kleuren met creamy- en extreme sparkle finishes. Ik laat je graag alle Pink Gellac Luminous swatches zien dus scroll snel verder want deze lakjes zijn adembenemend.

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 334 Pomegranate Red

Als eerste creamy lak in deze collectie is daar Pomegranate Red. Een gedempte kleur rood met een warme ondertoon en een vleugje paars. Ik ben gek op dit soort klassieke kleuren, prachtig!

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 334 Pomegranate Red

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 335 Magical Gold

Check de glitterlak Magical Gold: gouden glitters in combinatie met donkerroze glimmers. Dat maakt deze lak anders dan anders en super feestelijk. Ook deze vind ik fantastisch! Mooi in combinate met Pomegranate Red maar ook zonder basiskleur, hij bedekt je nagel namelijk met glitters all over.

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 335 Magical Gold

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 336 Starlight Plum

Starlight Plum is een holografische, paarse glitterlak. Ook deze kun je heel mooi over een effen basislak aanbrengen of in meerdere laagjes op zichzelf.

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 336 Starlight Plum

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 337 Funky Purple

Glamour in een flesje nagellak? Dat is Funky Purple! Gemixte glitters in verschillende vormen, maten en kleuren. Je kunt ze mooi combineren met de effen kleuren uit deze collectie maar ook op zichzelf zijn ze gaaf.

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 337 Funky Purple

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 338 Classic Blue

Fantastisch vind ik deze donkere kleur met grijze ondertoon en creamy finish. Deze koele lak staat prachtig bij een alledaagse jeans maar hij is ook geschikt voor een feestje.

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 338 Cl

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden hoe de lakjes uit de Pink Gellac Luminous collectie eruit zien? Nou zo: van links naar rechts zie je Pomegranate Red, Magical Gold, Starlight Plum, Funky Purple en Classic Blue.

Wat is jou favoriete kleur uit deze Pink Gellac Luminous swatches? Ik kan namelijk serieus niet kiezen. Elke kleur heeft iets aparts en daarmee heeft Pink Gellac zich wat mij betreft weer overtroffen. Misschien vind ik dit wel de aller mooiste collectie ever! Een prachtige afsluiting van 2021 maar ook een hele mooie om het nieuwe jaar mee te beginnen. Want de kans is groot dat je deze lakjes niet meer voor Oudejaarsavond op je nagels hebt maar dat hoeft helemaal niet. Is 2022 het jaar van elke dag oogverblindende nagels?

Meer Pink Gellac swatches zien?

Ben je benieuwd naar andere kleurcollecties uit 2021? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Hier vind je de: Uncovered 7 swatches, Exotic Chaos collectie swatchesPink Gellac Love Affair swatches, de Pink Gellac Safari swatches, de Touch up shine topcoats, de Pink Gellac Devotion swatches, de Pink Gellac Boudoir Charm swatches en de Pink Gellac Island wave swatches. Een compleet overzicht van alle blogposts over Pink Gellac vind je hier.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 30 december 2021 / 06:53

    Mooie en feestelijke kleurtjes ✨! Ik ben er nog niet aan toegekomen ze uit te proberen, wordt in het nieuwe jaar. Ik ben benieuwd hoe dekkend de glitter lakken zijn.

  2. 3 januari 2022 / 09:21

    Mooie lakjes voor een feestje op je nagels inderdaad;-) Ik vind glittertjes ook af en toe wel leuk, maar het is altijd zo’n drama om die lak dan weer van je nagels af te krijgen!