Pink Gellac Magnificent swatches

Pink Gellac Magnificent swatches

De Pink Gellac Magnificent collectie is sinds vorige week te koop en ik had het voorrecht om ze voor die tijd al te mogen proberen. Iets waar ik heel blij mee was, want dit is denk ik toch wel één van mijn favoriete collecties van afgelopen jaar. Daarom vandaag; de Pink Gellac Magnificent swatches.

Pink Gellac Magnificent collectie

Één van de redenen waarom ik zo’n fan ben van Pink Gellac is dat het merk regelmatig nieuwe kleurtjes op de markt brengt. En nog nét op de valreep van dit jaar is het weer zover: een nieuwe collectie. Hij heet Magnificent en bevat 5 mooie neutrale kleuren varierend van donkerpaars tot een roze nude. Ze zijn helemaal van nu maar ook tijdloos en klassiek. love it!

Ik laat je vandaag de swatches zien op nagels die helaas last hebben van het koude winterweer….

Pink Gellac Magnificent swatches

De allereerste lak is dessert lila. Een mooie lila kleur met een warme ondertoon.

Een stuk donkerder is mijn favoriete lak uit deze collectie: Muted Plum. Een prachtige warme, dieppaarse kleur.

Meer neutraal is Rosy brown. Dit is een nude kleur met bruine ondertoon.

Dusty pink is weer een stukje donkerder en what can I say? Een everyday roze kleur die niet barbie-achtig is.

En last but not least Regal red. Een klassieke rode kleurnagellak met roze ondertoon. Altijd goed!

Mijn ervaringen met Pink Gellac

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over Pink Gellac? Op mijn blog vind je meerdere artikelen met mijn ervaring met dit merk. Zo schreef ik vier jaar geleden al een uitgebreide review van de basis Pink Gellac LED starterset, de recent uitgebreide premium starterset en laat ik regelmatig nieuwe collecties zien.

Dus wil je meer weten? Check dan één van mijn reviews nog eens.

Deze producten heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 16 december 2019 / 07:31

  Ik vind Pink Gellac echt een onwijs leuk merk. Zeker ook omdat ze zo vaak nieuwe collecties hebben en de keuze dus zeer uitgebreid blijft.

 2. 16 december 2019 / 08:04

  Wat een prachtige kleurtjes, vind ze allemaal heel mooi en zou ze direct dragen!

 3. 16 december 2019 / 09:24

  Hele mooie tintjes zeg! Wauw! Ik wil ze ook!

 4. 16 december 2019 / 11:50

  Super mooie kleuren! Vind je foto’s ook erg mooi geworden, ik heb momenteel ook drogere handen en smeer me helemaal gek met handcrème en gebruik de hele dag door speciale crème en olie voor mijn nagelriemen. Ik vind het bij jou nog enorm meevallen (je droge handen) en het is dat je het zegt anders zou het me niet eens opvallen. Ik heb ook wel eens nagellak swatches van iemand gezien waarbij letterlijk de vellen er bij hingen..

 5. 16 december 2019 / 19:38

  Prachtige kleurtjes hé! Rosy Brown is mijn favoriet 🙂