Pink Gellac | Nieuwe kleurtjes

kleurtjes Pink Gellac

Ik heb de gelnagellak weer ontdekt hoor! Het is alweer even geleden dat ik daar iets over schreef maar ik ontving een aantal toffe nieuwe kleuren van Pink Gellac en ben weer helemaal fan.

Mijn ervaringen met Pink Gellac

Meer dan twee jaar geleden ontdekte ik Pink Gellac. Gelnagellak was toen een enorme hype en ik droeg eigenlijk niets anders op mijn nagels. Ik heb de afgelopen jaren meerdere merken uitgeprobeerd en Pink Gellac stak daar voor mij met kop en schouders bovenuit. De nagellak is van goede kwaliteit en blijft vooral lekker lang zitten. Bovendien zijn de hoeveelheid kleurtjes enorm! Pink gellac heeft een uitgebreid assortiment met kleuren lakjes die ook nog eens betaalbaar zijn.

In de afgelopen twee jaar heb ik heel wat kleurtjes verzameld waarvan ik je er vandaag drie wil laten zien. De starterkit heeft meer dan een jaar achter in mijn kast gestaan maar is inmiddels weer stofvrij haha. Wil je meer weten over hoe je deze nagellak aanbrengt? Check dan mijn uitgebreide review van de starterkit nog eens.
Nieuwe kleurtjes Pink Gellac

Nieuwe kleurtjes nagellak

De eerste nieuwe kleur waar ik enorm blij mee ben is Vintage nude. Een heel mooi, neutraal lakje die altijd goed is. Het mooist vind ik ‘m met 2 laagjes omdat ‘ie dan net wat intenser van kleur is. De naam is ook perfect gekozen want it is what it is: Vintage nude.
Vintage nude Pink gellac

Een compleet andere kleur is Neon flirt want whoo hiermee vallen je nagegls op hoor! Dit is geen flirt, dit is een keiharde romance. Neon flirt is écht neon en zit een beetje tussen oranje en roze in. Heftig maar wel super tof.
Neon flirt Pink gellac
Swatch Neon flirt pink gellac

Mijn favoriete nieuwe kleur is Lipstick red. Een klassieke rode kleur waar ik gek op ben. Dit vind ik zó vrouwelijk, zo tijdloos en classy. Helemaal mijn stijl.
Lipstick red Pink Gellac
swatch lipstick red pink gellac

Krijg ik ooit weer lange nagels?

Mocht je je na deze foto’s afvragen waar mijn mooie lange nagels zijn? Boehoe, de nagels die ik had laten zetten zijn er allemaal letterlijk ‘afgevallen’. Blijkbaar was de ondergrond niet goed opgeruwd waardoor ik ze er tijdens mijn vakantie super makkelijk af kon halen. Ik heb toen maar besloten niet meer opnieuw gel- of acrylnagels te laten zetten. Mijn nagels zijn nu nog wat broos en doordat ik ze soms afbijt krijg ik ze ook niet lang. Daarom ben ik ook weer aan de gelnagellak. Deze blijft namelijk echt meer dan 2 weken zitten waardoor ik beter van mijn nagels af kan blijven en ze inmiddels langzaam maar zeker iets langer worden. Jeej!

Gebruik jij gelnagellak?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

 1. 7 augustus 2018 / 05:45

  Ik vind de Vintage Nude erg mooi en stijlvol.

 2. Catalina
  7 augustus 2018 / 07:52

  Wat leuk dat je Pink gebruikt zeker mooi spul, wij werken met Shellac v CND alleen voor professioneel gebruik .Dit merk komt binnen 10 min eraf zonder vijlen en geen beschadiging ook een aanrader .Even over jou stukje je hebt geen ACRYL gehad maar gelnails extencions en jammer dar deze zo makkelijk eraf lag …Wat trouwens dan weinig beschadiging tot geen achter laat ? Wij geven dan garantie en doen gratis alles weer opnieuw dit wilde je niet ik heb je gezegd deze aanbod blijf dit jaar geldig .Je was onze eerste blogger en misschien de lange reis / hitte of zenuwen ik weet niet precies wat mis is gegaan .Gelukkig hebben we al meer bloggers gedaan en zij zijn gelukkig met ons en is alles goed gegaan 😉
  Het was een mooie eerste ervaring om jou en je moeder en man gratis te hebben verwend met manicure / pedicure nogmaals bedankt voor je gastvrijheid en hopelijk zie ik je dit jaar om nogmaals je nagels te doen met Shellac of iets anders nog een fijne lekkere warme dagen groet Catalina

  • Natascha
   Auteur
   7 augustus 2018 / 08:04

   Hi Catalina wat leuk dat je deze blogpost gevonden hebt. Een professionele set is natuurlijk altijd anders. Het klinkt heel interessant, lak die je er zonder beschadiging af kunt halen. Dat is hier natuurlijk wel anders, maar het is ook een heel ander product natuurlijk. wat mij betreft hoef je je absoluut niet te verdedigen hoor, volgens mij heb ik niets slechts gezegd 😉 Het was een hele fijne middag en als je dichter in de buurt had gezeten had ik zeker gebruik gemaakt van je aanbod! Voor nu vond ik dat niet fair naar jou toe. Dan ben je een hele dag kwijt voor een paar nagels en daar zou ik mij niet goed bij voelen 😉

   • Catalina
    7 augustus 2018 / 08:59

    Thanks maar inderdaad de CND Shellac blijft een topper …wel duurder voor ons dan de Pink wat betreft inkoop hahaha maar goed dat hebben we er wel voor over …we merken wel dat veel dames geen kunstnagel nemen, maar gellak vooral hier in Amsterdam .
    Mijn ervaring met kunstnagel is dat als je het bijhoud met opvullen elke maand je nagel het minst beschadigd en natuurlijk moet de stylist niet hard gaan vijlen over de natuurlijke nagels Mocht je in de buurt zijn ben je v harte welkom bij ons op @Beautilina.nl
    Heb je andere vragen stel ze gerust

 3. 7 augustus 2018 / 08:44

  Vintage Nude vind ik ook een erg leuk kleurtje, die heb ik ook mogen ontvangen!

 4. YuSt SoMe
  7 augustus 2018 / 16:24

  Ooooooh die oranje kleur is heerlijk! Ik hou daar van, lekker opvallen! Mijn nagels vervellen altijd na zo’n lak… zo jammer!

 5. debbeautygoddessnl
  7 augustus 2018 / 16:39

  Mooie kleurtjes! Ik dacht zelf even ‘om’ te zijn qua gel nagellak, maar ik wil toch te vaak wisselen. Schiet gewoon niet op wanneer je 2 a 3 keer wilt wisselen van nagellak in een week 😉

 6. 8 augustus 2018 / 13:53

  Lipstick red vind ik ook prachtig, neon knalt enorm zeg, mooi als je lekker bruin en doet mij denken aan vakanties op een tropisch eiland.