Nieuw! | Pink Gellac Rubber Base Cover

Pink Gellac Rubber Base Cover swatches

Vandaag laat ik je de nieuwe Pink Gellac Rubber Base Cover swatches zien. Een aanrader als je van neutrale nagels houdt en net zoals ik fan bent van de Rubber Base. Kijk je mee?

Nieuws van Pink Gellac

Een tijdje geleden schreef ik een blogpost met tips voor het aanbrengen van gellak en daarin vertelde ik je dat ik gek ben van de Pink Gellac Rubberbase. Kort gezegd komt dat omdat deze waterbestendige base coat een hoge viscositeit heeft. Hij is daardoor erg flexibel en geeft extra stevigheid aan mijn broze nagels. De substantie is wat dikker en maakt mijn nagels mooi egaal. Hij is eigenlijk standaard onderdeel van mijn gelmanicure.

Blijkbaar ben ik niet de enige die enthousiast is en dus komt Pink Gellac nu met de Rubber Base Cover: de Rubber Base uitgevoerd in 5 verschillende tinten roze. Ze hebben allemaal dezelfde formule als de standaard uitvoering en zijn daardoor net zo fijn in gebruik!

Je koopt deze vijf verschillende rubber bases gewoon los óf allemaal tegelijkertijd in een prachtig vormgegeven set.

review Pink Gellac Rubber Base Cover
Pink Gellac Rubber Base Cover review

Pink Gellac Rubber Base Cover swatches

Frosted Pink

frosted pink
Frosted pink is een frisse lichtroze tint met een koele ondertoon.

Rose Beige

Rose beige
Rose beige is een mooie zachte roze tint met een bruine ondertoon

Blushed Pink

Blushed Pink is een stuk meer gepigmenteerd en écht roze

Glazed Pink

Glazed pink
Glazed pinkis ook sterk gepigmenteerd roze en heeft een koele ondertoon.

Glowy Pink

Glowy pink
Glowy pink is een peachy kleur en heeft subtiele gouden shimmers.

Wat mij betreft heeft Pink Gellac weer een fantastisch nieuw product uitgebracht. De Rubber Base is erg fijn als je broze nagels hebt maar toch graag een gelmanicure wilt. Je kunt deze bases natuurlijk prima gebruiken als basecoat en er een kleur naar keuze overheen doen maar wie gek is op neutrale manicures heeft hiermee echt de perfecte gellak in handen! Ik vind het ideaal dat ik nu nog maar één laagje basecoat en een topcoat hoef aan te brengen en ready to go ben. Geen primer, geen extra kleurtjes: je bent in no time klaar. Bovendien is het erg handig voor klassieke french manicures. Love it!

Wil je meer gelmanicures zien?

De afgelopen maanden heb ik je al de Pink Gellac Safari swatches, de Touch up shine topcoats, de Pink Gellac Devotion swatches, de Pink Gellac Boudoir Charm swatches en de Pink Gellac Island wave swatches laten zien. Een compleet overzicht van alle blogposts over Pink Gellac vind je hier.

Wat vind jij van deze Pink Gellac Rubber Base Cover swatches? Ben jij team nude of team felle kleuren op je nagels?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 7 mei 2021 / 05:45

  Eigenlijk vind ik ze te mooi om onder een kleur te dragen . Bij het zien van van swatches moest ik ook meteen denken aan een French Manicure. Leuk nieuw product weer van Pink .

 2. 10 mei 2021 / 06:46

  Deze collectie is echt op mijn lijf geschreven. Ze zijn echt perfect voor mij, want ik houd van die doorzichtige lakjes.

 3. 10 mei 2021 / 12:56

  Oh deze zijn mooi zeg! Daar hou ik van. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Daar moet echt eens verandering in komen.

 4. 11 mei 2021 / 06:44

  Ik vind nude tinten op zich heel mooi staan, maar alleen bij echt mooie nagels. Zelf kies ik altijd voor dekkende kleuren, en dan vooral rood!