Pink Gellac Safari collectie swatches

Pink Gellac Safari collectie swatches

Het is weer zover! Pink Gellac heeft een nieuwe collectie kleuren uitgebracht en zoals je gewend bent laat ik ze je stuk voor stuk zien. Kijk je mee naar de Pink Gellac Safari collectie swatches?

Weer een geslaagde collectie van Pink Gellac

Sinds ik de gelnagellak van Pink Gellac gebruik is het nog nooit voorgekomen dat dit merk een kleurcollectie uitbracht die me niet aansprak. Ook deze keer is het weer raak, er zitten bijzondere, mooie en draagbare kleuren tussen met voor ieder wat wils. De Safari Collectie bevat vijf kleuren; van okergeel tot kaki, beige en een diepzwarte sterrenhemel.

swatches Pink Gellac Safari collectie

De Safari collection Color Box

Sinds vorig jaar brengt Pink Gellac al haar nieuwe kleurcollecties uit in een prachtig vormgegeven Color Box met hierin alle lakjes prachtig gepresenteerd. Deze box shop je voor €75,00 op de site van het merk maar natuurlijk zijn de lakjes ook los van elkaar te koop.

Wat me opviel (en wat ik online meer las) was dat een aantal kwastjes uit deze collectie harder zijn dan normaal. Dat komt omdat ze direct nadat de flesjes afgevuld waren naar mij opgestuurd zijn. Ze worden zachter naarmate ze langer in de nagellak blijven. Of los het op zoals ik heb gedaan, een ander (blanco) kwastje erin.

pink gellac safari collection swatches
swatches pink gellac safari collection

318 Savanna Beige

De meest neutrale kleur uit deze collectie is 318 Savanna Beige. Een hele draagbare en stijlvolle kleur die niet al te opvallend is. Hij past bij de laatste trends maar is tegelijkertijd tijdloos. Een mooie toevoeging die volledig dekt in twee laagjes.

318 Savanna Beige pink gellac

314 Lion Yellow

Meer opvallen doe je met de kleur 314 Lion Yellow. Een okergele nagellak met een creamy finish die ook goed dekt in twee laagjes. Matcht perfect bij de trendkleuren van deze lente!

314 Lion Yellow swatches pink gellac

315 Camel Gold

Iets donkerder van kleur is 315 Camel Gold. Deze lak heeft een warme ondertoon en wederom een creamy finish.

315 Camel Gold pink gellac

316 Jungle Green

Nog zo’n mooie toevoeging: 316 Jungle Green. Een donkere kaki kleur die ik nog niet eerder heb gezien. Dit is één van mijn favorieten.

317 Star Sky Black

Maar mijn grootste favoriet uit deze Pink Gellac Safari collectie swatches is 317 Star Sky Black. Een mooie diepzwarte lak met subtiele shimmers. Niet te opvallend, zéker niet kerstachtig maar gewoon chique. Altijd goed!

317 Star Sky Black pink gellac

Pink Gellac Safari collectie swatches

Alle Pink Gellac Safari collectie swatches op een rij:

kleuren safari pink gellac
Van links naar rechts: Savannag Beige, Star Sky Black, Jungle Green, Camel Gold en Lion Yellow

Wil je meer zien van Pink Gellac?

De afgelopen maanden heb ik je al de Touch up shine topcoats, de Pink Gellac Devotion swatches, de Pink Gellac Boudoir Charm swatches en de Pink Gellac Island wave swatches laten zien. Een compleet overzicht van alle blogposts over Pink Gellac vind je hier.

Wat is jouw favoriete kleur uit de Pink Gellac Safari collectie swatches?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 2 april 2021 / 06:47

    Leuke en speelse kleurtjes vind ik het. Persoonlijk vind ik de kleuren wel iets minder draagbaar dan andere collecties, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.