Pink Gellac | Gelnagellak FAQ & handige tips

Additional Favorites Box pink gellac

Ik gebruik regelmatig nagellak van Pink Gellac en je leest er hier geregeld blogposts over. Het is ook hét onderwerp waar ik de meeste vragen over krijg. Van hoe werkt het, tot hoe blijft het zitten en beschadigen je eigen nagels ervan? Vandaag beantwoord ik de meest gestelde vragen en deel ik mijn Pink Gellac tips & tricks.

Help! Mijn gelnagellak blijft niet zitten

Gelnagellak, ik vind het een fantastische uitvinding maar je moet er wel even wat aandacht aan besteden. Het is een open deur maar de meeste vragen die ik krijg zijn op te lossen door goed de handleiding van Pink Gellac door te lezen en alle stapjes te volgen. Veel missers ontstaan doordat je je nagels onvoldoende voorbereidt, je de producten niet juist aanbrengt of een stapje overslaat. Je moet er echt voor gaan zitten, als ik het tussen de bedrijven door doe gaat er ook standaard iets mis.

gelnagellak blijft niet zitten
Mijn favoriete combinatie waarover je hieronder meer leest

Pink Gellac tips & tricks

Mijn gelnagellak laat los

De kans is groot dat je je nagels niet voldoende hebt voorbereid. Mijn tip is om ervoor te zorgen dat je nagels een uur voor je manicure niet in contact komen met water, ontvet ze en ruw ze goed op. Nooit té ver maar wel dat ze helemaal wit zijn. Breng ook dunne laagjes nagellak aan maar wel op de volledige nagel.

Het plakkerige laagje verdwijnt niet

Pink Gellac verkoopt verschillende soorten topcoats. Gebruik je de normale shine? Dan moet je deze afnemen met de cleaner, daarmee verwijder je ook het plaklaagje. The Ultra Shine hoeft niet af genomen te worden.

Heb je voor Pink Gellac een lamp nodig?

Ja.

Hoe verwijder je Pink Gellac makkelijker?

Tsja, het verwijderen van gelnagellak is een klusje waar ik ook een enorme hekel aan heb. Daarom ben ik groot fan van de Peel Base. Deze basis zorgt ervoor dat je je nagellak na ongeveer een week heel makkelijk van je nagels af kunt ’trekken’. Daardoor beschadigen mijn eigen nagels minder, het verschil vind ik verbluffend.

Hoe verwijder je Pink Gellac makkelijker?
Dit zijn mijn natuurlijke nagels nadat ik een tijd lang achter elkaar de Peel Base heb gebruikt

Dit is voor mij de perfecte combinatie

Ik gebruik nu een paar jaar gelnagellak en sinds ik de combinatie Peel Base en Rubber Base van Pink Gellac heb ontdekt gebruik ik het meer dan ooit, dit is mijn favoriete combi! De Peel Base zorgt ervoor dat mijn natuurlijke nagels minder beschadigen en de Rubber Base legt een stevige, iets dikke laag om mijn nagel.

Hoe verwijder je Pink Gellac makkelijker
Pink Gellac Rubber Base

Super tof vond ik het dan ook toen ik hoorde dat Pink Gellac al mijn favorieten uitbrengt in een speciale Additional Favorites Box. Daarmee heb je wat mij betreft alles wat je nodig hebt, op de lamp na dan.

Additional Favorites Box pink gellac
De inhoud van de Additional Favorites Box

Pink Gellac Additional Favorites Box

In deze box vind je de prep booster, de Peel Base, de Rubber Base, een Shine topcoat (die je moet afnemen met de cleanser) en als extraatje ziet er een limited kleur bij, 163 Rockstar Red. Dit is een dieprode kleur met subtiele gouden glitters erdoorheen. In totaal betaal je dan voor deze 5 lakjes 55 euro.

Pink gellac 163 Rockstar Red swatches

Heb je nog vragen over het aanbrengen van gelnagellak of Pink Gellac? Stel ze gerust hieronder in de comments, misschien kan ik je helpen met wat Pink Gellac tips.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 11 januari 2021 / 12:26

  Sinds de 1e lockdown zijn mijn nagels er eigenlijk af, mis het wel. Maar dan denk ik weer “kom toch amper buiten”

  Misschien toch eens hieraan gaan denken

 2. 12 januari 2021 / 07:51

  Ik gebruik eigenlijk nooit gel nagellak, ik kies altijd voor gewone nagellak. Waarschijnlijk omdat ik slechte ervaringen heb met het verwijderen ervan. Dat vond ik toen ook zo’n gedoe en mijn nagels werden er niet mooier op.

 3. 12 januari 2021 / 19:03

  Echt een mooie set is dit, heb ‘em ook! Vind die rode tint ook prachtig nu ik ‘em bij jou zie. Zal ‘em binnenkort proberen , begint nu te kriebelen .

 4. 15 januari 2021 / 09:11

  Ik gebruik eigenlijk nooit gelnagellak, maar misschien toch wel handig met 2 kinderen haha! Die laatste kleur is echt prachtig.