Pink gellac | Touch up shine topcoats swatches

Pink gellac Touch up shine topcoats swatches

Pink gellac Touch up shine topcoats swatches. Pink Gellac heeft drie onwijs toffe Touch up shine topcoats om je nagels direct in de party modus te brengen. Super leuk voor Kerst en Oud & Nieuw. Of gewoon, om een feestje van je nagels te maken!

Pink Gellac feestdagencollectie 2020

Hoe kan het ook anders. Net zoals elk jaar komt Pink Gellac ook weer met een aantal toffe topcoasts voor de feestdagen. Tof om over je favoriete Pink Gellac kleur te dragen. De nieuwste non-sticky topcoats bestaan uit holografische flakes en kleurrijke glitters. Ik laat ze je graag zien met een zwarte lak als onderkleur. Zo zie je de topcoats namelijk het best. Dit zijn de Pink gellac Touch up shine topcoats swatches:

Review Pink gellac Touch up shine topcoats

De eerste topcoat is mijn favoriet: Supreme Gold. Het lijkt in eerste instantie een simpele gouden glitter maar niets is minder waar. Deze topcoat bevat mooie warme glitters en flakes. Goud en brons, het is net hoe het licht erop valt. Mooi op zwart maar eigenlijk met alle klassiekers met een warme ondertoon te combineren.

pink gellac supreme gold swatches

Eigenlijk is één nagel niet genoeg voor de prachtige Supreme Gold topcoat. Na het maken van deze blogpost heb ik ‘m op al mijn nagels aangebracht haha, hij is zo onwijs mooi!

pink gellac supreme gold review

Color Glam is iets voor je als je tijdens de feestdagen een ware kleurexplosie op je nagels wilt. Hij komt op een zwarte basislak niet optimaal tot z’n recht maar je kunt hem veel basiskleuren combineren. Er zitten namelijk allerlei kleuren in. Van blauw tot fuchsia en van groen tot geel: Color Glam.

Pink Gellac Color glam swatches
Pink Gellac Color glam review

Mysterious green is de topcoat die mij het meest verrast heeft: wauw! Ik ben niet zo’n fan van groen op mijn nagels maar deze topcoat is zoveel meer dan een groene touch up. De lak bestaat uit prachtige blauwe, groene en holografische flakes en glitters.

Pink gellac mysterious green topcoat swatches

Op zwart vindt ik deze lak leuk maar écht fantastisch is ‘ie met Mermaid Green of Azure Blue uit de Pink Gellac Island wave collectie. Met de Mysterious Green topcoat creëer je echt een bijzonder effect. Uniek!

Mysterious green pink gellac review

Wil je nog meer Pink gellac Touch up shine topcoats swatches zien? Check dan mijn Instastories, dan kun je alle lakjes ook op video bewonderen.

Wat vind jij van deze swatches van de Pink Gellac Touch Up Shine topcoats?

Wil je meer weten over Pink gellac? Eerder schreef ik al een review van de Pink gellac LED starterkit en de premium starterkit van Pink gellac en de Pink gellac Uncovered6 Pink gellac Uncovered5Pink gellac Festival Summer collectie en de Pink Gellac Boudoir Charm swatches zien.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 7 december 2020 / 19:54

    Ik vind ze super mooi. Ik vind zo’n accentnagel heel erg chique. Ik denk dat deze topcoats het beste tot hun recht komen op een zwarte basis lak zoals jij ook gedaan hebt. Ik ga ze binnenkort ook uitproberen. Ben heel benieuwd.

  2. 8 december 2020 / 08:09

    Heel leuk inderdaad! Ik heb toevallig gisteren een glitter lakje besteld, die wilde ik ook over een kleurtje heen aanbrengen.