Pink gellac Uncovered6 swatches

Pink gellac Uncovered6 swatches

Ja, het is weer zover! Pink Gellac heeft een nieuwe collectie kleuren uitgebracht en natuurlijk laat ik je ze allemaal zien. Kijk je mee naar deze Pink gellac Uncovered6 swatches?

Nieuwe collectie kleuren van Pink gellac

Ik weet dat veel van jullie elke keer met smart zitten te wachten op de nieuwe collectie kleuren van Pink gellac, net zoals ik. Pink komt namelijk regelmatig met nieuwe kleuren, ze hebben een mega uitgebreid assortiment.

Review | Uncovered6

De allernieuwste collectie heet Uncovered6. Vijf zomerse neutrale kleuren. Van nude en beige, tot lila en grijs. Kleurtjes die bij elke outfit staan en ook heel leuk te gebruiken zijn bij nailarts. Helaas zijn mij die skills niet gegeven maar je kunt hier prachtige marble effects mee maken!

Swatches Pink gellac Uncovered6

298 Porcelain Beige

Pink Gellac 298 Porcelain Beige is een beige kleur (duh!) en heeft een creamy finish. Ik verbaas me erover hoe goed hij dekt in één laagje maar 2 laagjes geeft toch het mooiste resultaat.

294 Bridal Beige

Beige lovers kunnen hart ophalen, want in deze Pink gellac Uncovered6 swatches vind je drie beige tinten. Pink Gellac 294 Bridal Beige is wederom een neutrale kleur maar dan met warme ondertoon. Ook deze is het mooist als je hem in 2 laagjes aanbrengt.

294 Bridal Beige pink gellac swatches

296 Laced Cream

Laced Cream heeft een koelere ondertoon dan zijn voorgangers. Ook deze lak past perfect in een neutrale collectie.

Swatches pink gellac 296 Laced Cream
pink gellac 296 Laced Cream

297 Lavender Grey

Liever iets anders dan beige? Lavender Grey is een grijze nagellak met een koele lila ondertoon. Ook neutraal maar dan net even anders. Hij dekt trouwens ook erg goed, love it!

297 Lavender Grey swatches pink gellac
swatches 295 Sky Grey pink gellac

295 Sky Grey

295 Sky Grey heeft een blauwe ondertoon en is dan ook wat stoerder dan alle andere lakjes uit deze Uncovered6 collectie. Maar zeker niet minder mooi!

295 Sky Grey pink gellac swatches
swatches 295 Sky Grey pink gellac

Pink Gellac heeft weer een prachtige collectie uitgebracht! De Uncovered6 is voor iedereen die van rustige, neutrale maar toch hippe nagels houdt.

Welk van deze Pink gellac Uncovered6 swatches is jouw favoriet?

Wil je meer weten over Pink gellac? Eerder schreef ik al een review van de Pink gellac LED starterkit en de premium starterkit van Pink gellac en de Pink gellac Uncovered5 collectie en de recente Pink gellac Festival Summer collectie.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 29 juni 2020 / 07:39

    Mooie swatches heb je gemaakt. Houd zelf wat meer van kleur, maar kan ze zeker waarderen om de enorm goede kwaliteit.

  2. 29 juni 2020 / 08:35

    Ik vind lavender grey en sky grey erg mooi! Dat zijn van die kleurtjes die ook overal leuk bij passen.

  3. 30 juni 2020 / 09:36

    Ik denk dat dit niet mijn favoriete collectie is. Persoonlijk hou ik meer van andere kleurtinten. Al kan zo’n kleur in de zomer met een gebruinde huid en leuke sieraden wel heel tof staan. Toch grijp ik zelf meer naar roze en rode tinten.