Pink Gellac V.I.P. 2 swatches

pink gellac vip 2 swatches

Ben jij gek op roze? Dan kun je je hart ophalen bij de allernieuwste collectie van Pink Gellac. Natuurlijk laat ik je deze weer zien, dus hieronder vind je de Pink Gellac V.I.P. 2 swatches.

The V.I.P. 2 van Pink Gellac

Very Impressive Pink, dat is hoe Pink Gellac haar nieuwste V.I.P. 2 collectie omschrijft. Een mooie uitbreiding op de talloze kleurtjes die het merk al verkoopt, want wie is er nou niet gek op roze nagels? Het is in elk geval mijn favoriete kleur! En of dit nou ook voor jou geldt of niet; in de V.I.P. 2 collectie zit voor ieder wat wils. Vijf verschillende kleuren roze; van neon pink tot zachtroze. Zacht en meisjesachtig of juist knallend. Voor 75 euro koop je The V.I.P. 2 Colour Box maar natuurlijk kun je ze ook los kopen. Dan betaal je 15 euro per lakje.

swatches Pink Gellac V.I.P. 2

339 Ballerina Pink

Ballerina Pink is er voor iedereen die (net zoals ik!) gek is van de minimalistische manicures. Het is een neutrale roze kleur met een perzikkleurige gloed en parelmoer finish. Daardoor is ‘ie perfect om te gebruiken als basiskleur voor de French Manicure.

pink gellac 339 Ballerina Pink swatches

340 Sweet Pink

Zacht en dromerig: zo klinkt de beschrijving van 340 Sweet Pink perfect. Zelf zou ik hem omschrijven als barbie roze, deze lak met creamy finish heeft een koele ondertoon en dekt goed.

pink gellac 340 Sweet Pink swatches

341 Watermelon Pink

Watermelon Pink is mijn favoriet uit deze collectie. Het is een verfrissende juicy tint met een creamy finish. Een stuk feller dan haar voorgangers maar wel geschikt om elke dag te dragen.

pink gellac 341 Watermelon Pink swatches

342 Ruby Pink

Gek van neon lakjes? Dan is 342 Ruby Pink jouw ding. Dit vind ik een fantastische kleur om te bewaren voor de zomer, wanneer mijn huid wat bruiner is. Hij heeft een creamy finish en dekt goed.

pink gellac 342 Ruby Pink swatches

343 Sapphire Pink

343 Sapphire Pink is ook een kleur met pit. Deze lak met een creamy finish heeft een paarse ondertoon en valt op. Ook deze vind ik weer fantastisch voor de zomermaanden en zou ik zeker op mijn teennagels dragen. Nog even wachten, voor je het weet is het weer tijd voor open schoentjes en blote benen!

pink gellac 343 Sapphire Pink swatches

En hieronder alle Pink Gellac V.I.P. 2 swatches op een rij. Van links naar rechts zie je Ballerina Pink, Sweet Pink, Watermelon Pink, Ruby Pink en Sapphire Pink.

Pink Gellac V.I.P. 2 collectie swatches

Meer Pink Gellac swatches zien?

Ben je benieuwd naar de vorige collecties van Pink Gellac? Hier vind je de: Pink Gellac Luminous swatches, Uncovered 7 swatchesExotic Chaos collectie swatchesPink Gellac Love Affair swatches, de Pink Gellac Safari swatches, de Touch up shine topcoats, de Pink Gellac Devotion swatches, de Pink Gellac Boudoir Charm swatches en de Pink Gellac Island wave swatches. Een compleet overzicht van alle blogposts over Pink Gellac vind je hier.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 10 maart 2022 / 07:05

    Mooie, vrolijke kleurtjes zijn het! Ik ga ze binnenkort ook uitproberen. Naar Watermelon pink (heerlijke naam ook) ben ik het meest benieuwd.

  2. 14 maart 2022 / 10:33

    Ik vind ballerina pink en sweet pink erg mooi. Die andere felle kleurtjes droeg ik vroeger vaak, maar daar voel ik me nu te oud voor, hahaha;-)

  3. 16 maart 2022 / 14:32

    Waauw, wat een prachtige kleuren! Helemaal mijn ding 🙂