Nieuw! | Pink Gellac vegan formules

Pink Gellac vegan formules revew

Ben je gelnagellak liefhebber en gebruik je graag vegan producten? Dan heb ik goed nieuws voor je. Pink Gellac heeft onlangs vegan gellak basics in haar collectie opgenomen, ik vertel je er meer over in deze blogpost!

Pink gellac vegan

Pink Gellac, als je me als langer volgt weet je dat ik groot fan ben van dit merk. Ze komen continu met leuke, nieuwe producten en sinds kort dus vegan nailcare. In het assortiment zitten nu een vegan prepbooster, een vegan base en een vegan shine. Helaas nog geen kleurtjes dus maar ik kan me niet voorstellen dat die niet snel volgen.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik er niet specifiek op let dat mijn beautyproducten vegan zijn, maar ik weet veel van jullie wel. Waar ik wél graag naar kijk zijn ingrediënten. En laten de nieuwe Pink Gellac vegan producten nu ook nog eens HEMA vrij zijn. Dit is een ingrediënt dat gebruikt wordt om UV-gels te polymeriseren en veel mensen blijken er gevoelig voor.

Pink Gellac vegan formules ervaringen

Qua werking merk ik met de standaard producten Pink Gellac geen verschil. Ze zijn net zo fijn in gebruik en brengen makkelijk aan. Met de booster verwijder je overtollig vet en vocht, de base hecht goed en de shine is een fijne topcoat. Vergeet ‘m alleen niet af te nemen met de cleanser, en klaar is je gel manicure!

ervaringen met vegan gellac

Meer van mijn blogposts over Pink Gellac lezen?

Ik ben gek op de gellac van Pink en heb de afgelopen maanden al meerdere collecties laten zien. Bijvoorbeeld de Pink Gellac Love Affair swatches, de Pink Gellac Safari swatches, de Touch up shine topcoats, de Pink Gellac Devotion swatches, de Pink Gellac Boudoir Charm swatches en de Pink Gellac Island wave swatches. Een compleet overzicht van alle blogposts over Pink Gellac vind je hier.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 24 juli 2021 / 18:01

  Ik ben heel blij dat Pink Gellac gekozen heeft voor de normale shine en niet de ultra shine aan te passen. Die vind ik namelijk een stuk prettiger merk ik de laatste tijd.

 2. www.Glamview.nl
  24 juli 2021 / 19:39

  Ik ben een echte liefhebber van Gellak, wil ook niet anders meer haha. Leuk artikel en producten.

 3. 25 juli 2021 / 08:44

  Ik heb super veel gel lakken in mijn stash maar bij mij gaat het op de een of andere manier altijd super snel los.. blijft een frusterend iets. Ben benieuwd naar deze lakjes.